Dolar 32,3241
Euro 34,8370
Altın 2.389,49
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C

DSİ Genel Müdürü Balta, Trabzon’daki projeleri inceledi

TRABZON (AA) – Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Trabzon'da yapımı devam eden iletim tüneli ve arıtma tesisinde incelemede bulundu.DSİ Genel Müdürü Balta, beraberindeki Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı M…

DSİ Genel Müdürü Balta, Trabzon’daki projeleri inceledi
2 Ocak 2023 21:19
118
A+
A-

TRABZON (AA) – Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Trabzon'da yapımı devam eden iletim tüneli ve arıtma tesisinde incelemede bulundu.

DSİ Genel Müdürü Balta, beraberindeki Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, DSİ 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili kurum amirleriyle, Trabzon İçme Suyu İsale Hattı Kutlugün İletim Tüneli ve Akoluk Arıtma Tesisi'ni yerinde inceledi.

Kılıçaslan'dan iletim tüneli girişinde bilgi alan Balta ve beraberindekiler, 1012 metrelik tüneli yürüyerek geçti.

Daha sonra Akoluk Arıtma Tesisi'ni ziyaret eden Balta ve beraberindekiler, burada da DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Alper Kaya ve İçme Suyu ve Atıksu Şube Müdürü Ümit Demirdağ'dan tesis hakkında bilgi aldı.

Balta ve beraberindekiler, son olarak 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde yapımı devam eden içme suyu deposu inşaatında incelemede bulundu.

Öte yandan uzun yıllar kentin içme suyu ihtiyacını karşılayacak Akoluk Arıtma Tesisi ve isale hattı kapsamında yapılan Kutlugün İletim Tüneli'nde delgi çalışmalarında sona gelindiği öğrenildi.

Muhabir: Doğan Sarıtaş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.