Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Düzce Belediye Başkanı Özlü’den Miraç Kandili mesajı

DÜZCE (AA) – Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Özlü, mesajında, tüm dünya genelinde yaşanan bu zor …

Düzce Belediye Başkanı Özlü’den Miraç Kandili mesajı
27 Şubat 2022 14:58
167
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özlü, mesajında, tüm dünya genelinde yaşanan bu zor günlerin sona ererek barış, huzur ve sağlıklı günlerin gelmesi temennisinde bulundu.

Miraç Kandili'nin Müslümanlar için ilahi rahmet olduğunu ifade eden Özlü, buna ulaşma arzusunun en üst noktaya çıktığı bu gecede, doğru, güzel ve iyi düşünüldüğü sürece kazançlı çıkılacağını vurguladı.

Dünyanın içinde bulunduğu bu zor dönemde İslam alemi için birlik ve beraberliğin her zamankinden daha fazla önem taşıdığını ifade eden Özlü, şunları kaydetti:

“Bizler de kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakıp tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması için dua edelim. Ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde tüm dünyanın duaya ihtiyaç duyduğu, barışa, huzura ve sağlığa ihtiyaç duyduğu bugünlerde bizler de bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı eksik etmeyelim ve ellerimizi semaya açalım. Bu duygu ve düşüncelerle bu gecenin hürmetine Düzceli hemşehrilerimin ve tüm insanlığın yaşamış olduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum.”

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.