Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Düzce Valisi Atay ve Belediye Başkanı Özlü’den Engelliler Haftası mesajı

DÜZCE (AA) – Düzce Valisi Cevdet Atay ve Belediye Başkanı Faruk Özlü, Engelliler Haftası dolayısıyla birer mesaj yayımladı.Vali Atay, mesajında, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle vatandaşların karşılaştıkları güçlüklerin çözümünde gösterilen hass…

Düzce Valisi Atay ve Belediye Başkanı Özlü’den Engelliler Haftası mesajı
12 Mayıs 2023 16:39
71
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce Valisi Cevdet Atay ve Belediye Başkanı Faruk Özlü, Engelliler Haftası dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Vali Atay, mesajında, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle vatandaşların karşılaştıkları güçlüklerin çözümünde gösterilen hassasiyetin toplumun her kesiminde artması temennisinde bulundu.

Atay, bu anlamda çalışmalar yürütüldüğünü ve farkındalıklar oluşturulduğunu aktararak, “Engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum.” ifadesini kullandı.

Özlü de engelli bireylerin yaşam standardının yükseltilmesi konusunda toplumsal duyarlılık oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Engelli bireyler için yapılacak çalışmaların toplumda hassasiyetle yaklaşılması gereken bir konu olduğuna işaret eden Özlü, şunları kaydetti:

“Ortak alanlarda yaşamın kolaylaştırılması için de ihtiyacımız olan şey; toplumsal farkındalığı edinmemiz ve konuya yaklaşımımızı istisnasız bu çerçevede geliştirmemiz olmalıdır. Düzce Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber ediyor, özellikle erişilebilirlik konusunda gereken tüm girişimleri hayata geçiriyoruz. Engelliliğin zihinlerden kaldırılması için attığımız en önemli adımlardan biri olan Kusursuz Kafe'mizde bizlere yardımcı olan çalışma arkadaşlarımız bunun en önemli göstergesidir. Belediye hizmetlerimizi her vatandaşımıza ayrımsız ulaştırdığımız gibi engelli hemşehrilerimiz için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.