Dolar 32,6408
Euro 35,3932
Altın 2.499,22
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 29°C

Düzce’de 3 kişiyi bıçakla yaralayan 2 zanlı tutuklandı

DÜZCE (AA) – Düzce'de çıkan kavgada 3 kişinin bıçakla yaralanmasına ilişkin 2 şüpheli tutuklandı. Merkeze bağlı Gölormanı Köyü'nde boş …

Düzce’de 3 kişiyi bıçakla yaralayan 2 zanlı tutuklandı
16 Ocak 2022 22:11
191
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de çıkan kavgada 3 kişinin bıçakla yaralanmasına ilişkin 2 şüpheli tutuklandı.

Merkeze bağlı Gölormanı Köyü'nde boş bir arazide birlikte alkol alan O.Ş, Ü.S. ve E.G, yanlarına gelen S.B ile F.B ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda, S.B. ve F.B. bıçakla O.Ş, Ü.S. ve E.G'yi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralayarak olay yerinden kaçtı. Bağrışmaların üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, yaralanan şahısları görerek durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralılar, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, kavganın ardından olay yerinden kaçan S.B. ve F.B, Beyköy Jandarma Karakol Komutanlığı İstihbarat Şube ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, “adam öldürmeye teşebbüs ve kasten adam yaralama” suçundan tutuklandı.

Muhabir: Cemal Coşkun

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.