DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Düzce’de AK Parti heyeti köylerde vatandaşların taleplerini dinledi

DÜZCE (AA) – AK Parti Düzce İl Teşkilatı, Düzce'de köyleri gezerek vatandaşların taleplerini dinledi. Merkeze bağlı, Hacıaliler, Gümüşpınar …

Düzce’de AK Parti heyeti köylerde vatandaşların taleplerini dinledi
Banner Resmi
18.08.2022
129
A+
A-

DÜZCE (AA) – AK Parti Düzce İl Teşkilatı, Düzce'de köyleri gezerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Merkeze bağlı, Hacıaliler, Gümüşpınar, Altınpınar, Doğanlı, Muncurlu, Yeşilçam, Kirazlı ve Gökçe köylerini ziyaret eden AK Parti teşkilatına Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir de eşlik etti.

Keşir, köylülerin sıkıntı ve taleplerini dinleyerek not aldı.

Köy ziyaretlerinin 15 gündür devam ettiğini belirten Keşir, “Bugünün son programı olarak Gökçeköy'deyiz. Meclis ara verince bütün milletvekilleri, teşkilat başkanlarımız tarafından planlanan program çerçevesinde köy ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her hafta Düzce'de olduğum sürece birkaç köyümüzü ziyaret ediyorduk. Bu vesileyle daha da yoğunlaştırdık. Burada hemşerilerimizle bir arada oluyoruz.” dedi.

Köy ziyaretlerinde beklenen ve devam eden hizmetleri de konuştuklarını belirten Keşir, şu ifadeleri kullandı:

“Hem çözdüğümüz, yaptığımız sorunları istişare ediyoruz. Devam eden hizmetlerimizi, beklentileri konuşuyoruz. Bu anlamda köy muhtarlarımız, köy temsilcilerimiz hem de teşkilatımız tüm kademleri gençlik kolları, kadın kollarımız, ana kademe, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi üyelerimiz, başkanımız var. Hep beraber bir takım olarak gittiğimiz bölgelere ait sorunları tüm teşkilatımızla birlikte görme fırsatı buluyoruz. Bir takım olarak hem hizmetlerimizi hem yeni yapacaklarımızı ve beklentileri istişare ediyoruz.”

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 81 ilde olduğu gibi Düzce'de de köyleri ziyaret ettiklerini anlatarak, “Teşkilat çalışmalarımızda köylerimizin sıkıntılarını, dertlerini dinliyoruz. Yaptıklarımızı yapamadıklarımızı şeffaflığıyla anlatıyoruz.” dedi.

Programa, Keşir ve Keskin'in yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.