Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 19°C

El Clasico heyecanı, İstanbul’da yaşandı

İSTANBUL (AA) – İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 29. haftasında Barcelona'nın deplasmanda Real Madrid'i 4-0 yendiği El …

El Clasico heyecanı, İstanbul’da yaşandı
22 Mart 2022 18:35
140
A+
A-

İSTANBUL (AA) – İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 29. haftasında Barcelona'nın deplasmanda Real Madrid'i 4-0 yendiği El Clasico'nun heyecanı İstanbul'da yaşandı.

La Liga, yeni El Clasico logosunun tanıtımı için Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok ülkede maç izleme etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda El Clasico heyecanı, ikinci kez İstanbul'da düzenlenen bir organizasyonda yaşandı.

İstanbul Fişekhane'de gerçekleşen etkinliğe spor camiasından da isimler katılırken, La Liga'nın resmi partnerlerinden Socios.com da müsabakanın heyecanı ve coşkusuna ortak oldu.

Karşılaşma öncesinde, kurulan oyun alanında keyifli anlar yaşandı, El Clasico'nun heyecanı da dev ekrandan takip edildi. Socios.com, etkinlik alanında eğlenceli vakit geçiren sporseverlere çeşitli hediyeler verdi.

La Liga Türkiye temsilcisi, Mete Türkmenoğlu organizasyonla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Ekim ayındaki etkinliğimizden sonra Türkiye'ye çok önem veren bir eğlence ürünü olduğumuzu ispatlamak adına burada bulunduğumuzu tekrar göstermek istedik. Bu sefer odağımız dijital dünya oldu. Türkiye'nin en ünlü fenomenleriyle birlikte yeni kitlelere ulaşırken daha genç taraftarlara La Liga markasıyla yeni şekillerde etkileşime geçebilmeleri için fırsat yarattık. Fişekhane'deki organizasyonumuzda hem futbol oyunlarını yer verirken aynı zamanda El Clasico’nun son nesil yayıncılık deneyimini fiziksel olarak Türkiye'ye getirebildik.”

Muhabir: Murat Keleş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.