DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Enerji sektöründe ilk kez bir toplantı metaverse ortamında gerçekleştirildi

ANKARA (AA) – Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Enerji, satış, pazarlama ve müşteri deneyimi ekiplerinin katıldığı bir …

Banner Resmi
25.04.2022
116
A+
A-

ANKARA (AA) – Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Enerji, satış, pazarlama ve müşteri deneyimi ekiplerinin katıldığı bir toplantıyı metaverse ortamında gerçekleştiren ilk şirket oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerya Enerji, dijital dünyadaki teknolojik gelişmeleri odağına almaya devam ederken, inovatif faaliyetleri iş süreçlerine entegre etmeyi de sürdürüyor.

Satış, pazarlama ve müşteri deneyimi ekiplerinin katıldığı toplantıyı metaverse ortamında gerçekleştiren Enerya, böylece sektörde bir ilke imza atmış oldu. Toplantıda, “dijital platformlarda müşteri yaşam döngüleri” konusu tartışıldı.

İnovasyona odaklanan Enerya, kısa süre önce hayata geçirdiği dijital uygulamalarıyla da abonelerinin hayatını kolaylaştıracak yeniliklere imza attı. Enerya’nın hayata geçirdiği online randevu sistemi ile aboneler, müşteri hizmetleri ofislerine gitmeden randevu alıp işlemlerini kolaylıkla, sıra beklemeden yapabiliyor.

Enerya, whatsapp iletişim hattı uygulaması üzerinden de abonelerine doğal gaz işlemleri için çözümler sunmaya devam ediyor. Ayrıca aboneler, öneri, istek ve şikayetlerini web chat uygulaması üzerinden de Enerya'ya iletebiliyorlar. Deneyimli ve profesyonel personeller gelen bu talepleri hızlı bir şekilde çözümlüyor.

Muhabir: Oğuzhan Özsoy

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.