Dolar 32,3293
Euro 34,8370
Altın 2.390,63
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Enerjisa Enerji, “Yılın Yerel Para Birimi Tahvili İşlemi Ödülü”nü aldı

ANKARA (AA) – Enerjisa Enerji, 2023 Türkiye Bonds, Loans & ESG Capital Markets CEE, CIS & Türkiye Ödülleri kapsamında “Yılın Yerel Para Birimi Tahvili İşlemi Ödülü”nün sahibi oldu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, söz konusu ödül törenine yurt içi ve dış…

Enerjisa Enerji, “Yılın Yerel Para Birimi Tahvili İşlemi Ödülü”nü aldı
17 Ekim 2023 17:53
57
A+
A-

ANKARA (AA) – Enerjisa Enerji, 2023 Türkiye Bonds, Loans & ESG Capital Markets CEE, CIS & Türkiye Ödülleri kapsamında “Yılın Yerel Para Birimi Tahvili İşlemi Ödülü”nün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, söz konusu ödül törenine yurt içi ve dışından 250'yi aşkın finans kuruluşu, yatırım fonu, hukuk, danışmanlık ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Enerjisa Enerji, temmuzda Türkiye'nin finans sektörü dışında en büyük ihracını gerçekleştiren 3,1 milyar lira tutarında iki yıl vadeli tahvil ihracıyla “Yılın Yerel Para Birimi Tahvili İşlemi Ödülü” aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji Finans Başkanı Dr. Philipp Ulbrich, finansman anlaşmalarının enerji sektörü ve altyapı yatırımlarının büyümesinde önemli rol oynadığını belirterek, “Enerjisa Enerji olarak zorlu koşulların şekillendirdiği bir yılda gerekli tüm yatırımlarımızı finanse etme başarımızın saygın jüri tarafından ödüllendirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle yaşadığımız deprem afeti sonrasında, Toroslar EDAŞ ile hayata geçirdiğimiz büyük çaplı yatırımları finans sektöründeki güçlü ortaklıklarımız sayesinde de gecikmeden gerçekleştirebildik. Enerjisa Enerji olarak güçlü bilançomuz ve önemli tahvil ihraçlarımız ile finansal piyasaların daha da güçlendirilmesi için çaba göstermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.