Dolar 32,7978
Euro 35,3471
Altın 2.443,79
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 29°C

Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, 21 yıl önce kendisine yazılan mektubu teslim aldı

TOKAT (AA) – Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, 2002 yılında “Cumhuriyet'in 100. Yılına Mektup Kampanyası” kapsamında kendisine yazılan mektubu teslim aldı.PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen “2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup …

Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, 21 yıl önce kendisine yazılan mektubu teslim aldı
29 Ekim 2023 16:59
152
A+
A-

TOKAT (AA) – Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, 2002 yılında “Cumhuriyet'in 100. Yılına Mektup Kampanyası” kapsamında kendisine yazılan mektubu teslim aldı.

PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen “2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası” kapsamında eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan tarafından, dönemin belediye başkanına mektup yazdı.

Karagöl, mektubu PTT çalışanlarından 21 yıl sonra teslim aldı.

Başkan Karagöl, eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan’ı telefonla arayarak kendisini ziyaret edeceğini belirtti.

Ahmet Yenihan’ın yaptığı hizmetler ve yazdığı mektup ile gelecek için biz vizyon koyduğunu, Cumhuriyet'in 100. yılında görev yapmanın kendilerine nasip olduğunu belirten Karagöl, “Cumhuriyet'in 100. yılında bu mektubu almak bize nasip oldu. Cumhuriyet'in 100. yılında Erbaa'da görev yapmak bizlere çalışma arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize nasip oldu. İnşallah bizler de Erbaa’yı daha güzel günlere, daha güzel yarınlara insanların mutlu, geleceğe de umutla baktığı, hiçbir hemşehrimizin dışarıya gitmek zorunda kalmadığı burada yaşarken altyapısı ile üstyapısı ile, rekreasyon alanlarıyla şehrin diğer sosyal donatılarıyla bu şehirde yaşamaktan keyif aldığı, mutlu olduğu bir şehir inşa etmeye çalışıyoruz. Bu çalışmadan dolayı da Ahmet başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.