Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Euromaster’dan periyodik bakım kampanyası

İSTANBUL (AA) – Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, belirli modellerde geçerli avantajlı …

Euromaster’dan periyodik bakım kampanyası
22 Ekim 2022 12:01
102
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, belirli modellerde geçerli avantajlı periyodik bakım kampanyasını araç sahipleriyle buluşturuyor.

Euromaster'dan yapılan açıklamaya göre, kış mevsiminin yaklaşmasıyla ve havaların soğumasıyla beraber araçların periyodik bakımı daha da önem kazanıyor.

Soğuk havalarda çalışan araç motorlarına yapılan bakımların motor ömrü ve yakıt tüketimi açısından büyük önem taşıdığına dikkati çeken Euromaster yetkilileri, araçların verimliliğini kaybetmemesi ve motor ömürlerinin uzun olabilmesi için bu bakımların atlanmaması gerektiğinin altını çiziyor.

Euromaster, aracını kışa hazırlamak isteyen kullanıcılar için ise avantajlı bir kampanyayı devreye aldı. 15 Kasım'a kadar geçerli kampanya kapsamında anlaşmalı Euromaster noktalarında belirli model ve araçların yağ, yağ filtresi, polen filtresi ve hava filtresi değişimleri uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

– 839 TL’den başlayan bakım fiyatları

Euromaster’ın bakım kampanyasından Türkiye’nin en çok tercih edilen 33 otomobil modelinin kullanıcıları çok avantajlı fiyatlarla faydalanabiliyor.

Kampanya kapsamında Fiat Egea 1.3 Multijet’e 839 TL, 2013-2018 model 1.33 motora sahip Toyota Corolla’ya 849 TL, 1.5 litre dizel motorlu Ford Focus’a 999 TL, 1.5 dizel motorlu Renault Clio’ya 1.049 TL, 2012-2020 model 1.6 litre dizel Skoda Octavia’ya 1.249 TL, 1.6 dizel motorlu Volkswagen Passat modellerine 1249 TL, 2016-2020 model 1.6 dizel motorlu Audi A3 modellerine 1.249 TL, 2012-2018 model N47 motor koduna sahip BMW 320 dizel motorlu modellerine 1.549 TL ve Mercedes A180 CDI modeline ise 1.399 TL’lik fiyatlarla periyodik bakım imkanı sunuluyor.

Kampanya kapsamında yer alan tüm modeller ve farklı araç modelleri için “Euromaster.com.tr” internet sitesinden ücretsiz olarak bir tıkla bakım fiyat teklifi alınabiliyor.

– Zamanında değiştirilmeyen motor yağı yakıt tüketimini artırıyor

Euromaster uzmanları, yenilenen motor yağlarının başta sürtünme ve aşınmayı azaltması olmak üzere birçok avantaj sağladığını vurguluyor.

İlk olarak motor yağlarının, yüzlerce hareketli parçadan oluşan ve değişik ısı aralıklarında çalışan motorların karmaşık ve zorlu yapısına karşı etki göstermesi gerekiyor. Bu nedenle, motor yağlarının araç üreticilerinin standartları ve uzmanların tavsiyeleri doğrultusunda seçilmesi önem arz ediyor. Özellikle şehir içi kullanımlar, yüksek devirli sürüşler, yanma kalıntıları, toz ve nem gibi zorlu koşullarda görev yapan motor yağlarının, uluslararası normlar ve kullanım şartları çerçevesinde belirlenen bir kullanım ömrü bulunuyor, bu nedenle belli periyotlarda değiştirilmesi gerekiyor.

Zamanında değiştirilmeyen motor yağı motorda aşınmanın ve yıpranmanın artmasına, motor ömrünün kısalmasına, zamansız arızalara ve yakıt sarfiyatının artmasına neden olabiliyor.

Euromaster servis noktalarında ise araçların motor yağı seviyesi ve fiziksel durumu kontrol edilerek, ihtiyaç halinde yağ ve filtre değişim işlemi gerçekleşiyor. Bunun yanında Euromaster hizmet noktalarındaki periyodik araç bakımı, orijinal ekipman onaylı Totalenergies ve ELF marka motor yağları güvencesiyle sunuluyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.