Dolar 32,9859
Euro 35,3269
Altın 2.448,07
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Excalibur FC 24 CUP’ın finali 28 Ekim’de

– Finalde, Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde karşılaşacak

Excalibur FC 24 CUP’ın finali 28 Ekim’de
26 Ekim 2023 00:04
54
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Intel'in katkılarıyla düzenlenen Excalibur FC 24 CUP'ta finale yükselen Galatasaray ve Fenerbahçe espor oyuncuları, 28 Ekim'de finalde karşı karşıya gelecek.

Casper açıklamasına göre, 14 Ekim'de ön elemeleri başlayan ve Türkiye'nin her yerinden katılımcıların ilgi gösterdiği Excalibur FC 24 CUP'ta finale yükselen Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde karşılaşacak.

28 Ekim'de saat 20.00'de başlayacak turnuvada; birinciye Excalibur G870 Laptop, ikinciye Excalibur G770 Laptop ve üçüncüye de Excalibur 23.8 inç monitör ve oyuncu kulaklığı hediye edilecek. Excalibur, canlı yayında birçok sürpriz ve yarışma ile izleyicilere de ödüller hediye edecek.

Excalibur FC 24 CUP'ın ön elemeleri zorlu mücadelelerle son buldu. Yarı finallerin ilk karşılaşması ise Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde ile Serhan Yeniaras arasında gerçekleşti. Kıyasıya bir mücadele sonunda galip gelen, 2-1'lik seriyle Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde oldu ve finale yükselen ilk isim olarak adını yazdırdı.

Yarı finallerin ikinci ve son maçı, Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ile Beşiktaş Espor oyuncusu Arda Azinyan arasında oynandı. Derbinin galibi, 2-0'lık skorla Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün oldu ve finale yükselmeye hak kazandı.

Finale çıkmaya hak kazanan oyuncular, Excalibur G870 Laptop ödülünü kazanmak için karşı karşıya gelecek.

28 Ekim'deki Excalibur FC 24 CUP finaline katılmaya hak kazanan Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde'nin mücadelesini Çağrı “Hype” Ergün ve Ege Arseven oyunseverlere aktaracak. İzleyiciler, FC 24 CUP yayınını “https://www.twitch.tv/hype” adresinden canlı takip edebilecek.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.