Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Fibaemeklilik ve Anadolubank’tan meme kanseri farkındalığı için iş birliği

İSTANBUL (AA) – “Pembe Kurdele” projesiyle meme kanserine ilişkin farkındalığın artması için çalışmalar yürüten Fibaemeklilik, Meme Kanseri …

Fibaemeklilik ve Anadolubank’tan meme kanseri farkındalığı için iş birliği
26 Ekim 2022 19:37
84
A+
A-

İSTANBUL (AA) – “Pembe Kurdele” projesiyle meme kanserine ilişkin farkındalığın artması için çalışmalar yürüten Fibaemeklilik, Meme Kanseri Farkındalık Ayı'nda Anadolubank ile iş birliğine gitti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, “Pembe Kurdele” kapsamında Anne Çocuk Eğitim Vakfı'nın (AÇEV) “Kadınların Eğitimi, Ailelerin Sağlığı ve Mutluluğu” projesine bağış kampanyasını destekleyen Fibaemeklilik, aynı zamanda her ayın son perşembe gününü “özmuayene” günü olarak uyguluyor.

İş birliğinin bir parçası olarak Anadolubank'taki 750 kadın çalışana “Pembe Kurdele Hayat Sigortası” hediye eden şirket, 27 Ekim'de Anadolubank çalışanlarına da “özmuayene” konusunda bilgilendirme yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fibaemeklilik Projeler, ADK, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Direktörü Buket Erşan, “Pembe Kurdele” projesinin, ulaştığı her kadının dünyasında yeni bir ışık yaktığını ve erken teşhis sağlayacak önlemler konusunda bir farkındalık uyandırdığını belirterek, şunları kaydetti:

“Erken teşhisin hayati önem taşıdığı bir hastalıkla mücadelede her kadının bireysel farkındalığının yüksek olması gerektiğine olan inancımızla iş ortaklarımızın da desteğini alarak ulaşabildiğimiz en fazla kişiye ulaşmak istiyoruz. Meme Kanseri Farkındalık Ayı boyunca Anadolubank ile yürüttüğümüz ortak projemizde de sadece bankanın çalışanlarını değil, başta Anadolubank müşterileri olmak üzere banka çalışanlarının yaşamları boyunca dokunabildiği her kadına farkındalık taşımayı amaçlıyoruz. Olası risklere karşı sigorta önemli bir teminattır. Pembe Kurdele Hayat Sigortası hediye ettiğimiz banka çalışanlarını tedavi konusunda güvence altına aldığımız için memnuniyet duyuyoruz.”

– “Fibaemeklilik iş birliği ile çalışanlarımızı bilinçlendiriyoruz”

Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan da Fibaemeklilik iş birliği kapsamında “özmuayene” ve erken teşhis gibi konularda çalışanlarını bilinçlendirme fırsatı bulduklarını aktardı.

Banka çalışanlarının yüzde 50'ye yakınını kadınların oluşturduğunu belirten Altan, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Fibaemeklilik iş birliğimiz ile tüm dünyada Meme Kanseri Farkındalık Ayı olarak kabul edilen ekim ayı boyunca çalışanlarımızı ve hayatlarındaki tüm kadınları bilinçlendirmek için meme kanserinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri ile kanserden korunmak adına sağlıklı yaşam koşulları konularında özel eğitimler düzenledik. Yine farkındalık adına yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında tüm kadın çalışanlarımıza Pembe Kurdele Hayat Sigortası hediye ettik. Meme kanserinin oldukça yaygınlaştığı günümüzde sadece kadınlarda değil, toplumda ve ailede farkındalık oluşturmak önem arz ediyor. Biliyoruz ki Türkiye'de en sık görülen 3 kanser türünden biri olan meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır.”

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.