Dolar 32,4237
Euro 34,7977
Altın 2.395,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

FLO Bayram Koleksiyonu’yla konforu adımlara taşıyor

İSTANBUL (AA) – FLO, birbirinden farklı model ve seçenekleriyle bu bayrama da renk katmaya hazırlanıyor. Markadan yapılan açıklamaya göre, FLO …

FLO Bayram Koleksiyonu’yla konforu adımlara taşıyor
27 Haziran 2022 11:55
125
A+
A-

İSTANBUL (AA) – FLO, birbirinden farklı model ve seçenekleriyle bu bayrama da renk katmaya hazırlanıyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, FLO, bu bayramda da her yaşa ve farklı tarzlara hitap eden birbirinden zevkli ayakkabı çeşitlerini bir arada sunuyor. Sezon trendlerini yansıtan modeller kadın, erkek ve çocukların adımlarına renk katıyor.

Topuklu ayakkabıdan babete, sandaletten terliğe, sneakerdan loafera birçok modelin yer aldığı kadın koleksiyonu; siyah, beyaz, bej, pudra, lila ve pembe renkleriyle öne çıkıyor.

Sneakerlar, sandaletler ve terlikler sportif giyinmeyi sevenler için idealken; topuklu terlikler ve önü arkası açık topuklu modeller, şıklığından ödün vermeyen kadınların tercihi oluyor.

FLO’nun hem klasik hem de casual erkek koleksiyonu, her zevke hitap eden modelleriyle göz dolduruyor. Süet, rugan ve mat dokuların yer aldığı koleksiyonda loafer, klasik ve spor ayakkabılar yer alıyor. Bayram kombinlerine rahatlık katan modeller, erkeklerin gözdesi oluyor.

FLO çocuk koleksiyonu, tüm çocukları rengârenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluşturuyor. Pembe, beyaz, lila, siyah ve lacivert renkleriyle öne çıkan sandalet ve spor ayakkabı alternatifleri bayram havasını tüm enerjisiyle yansıtıyor.

FLO’nun Bayram Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek için FLO mağazaları veya www.flo.com.tr ziyaret edilebiliyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.