Dolar 32,2098
Euro 35,0862
Altın 2.470,55
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C

FLO sonbahar koleksiyonunu satışa sundu

– FLO, yeni sezonda kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden rahat ayakkabı ve kıyafet alternatifleri sunuyor

FLO sonbahar koleksiyonunu satışa sundu
12 Eylül 2023 17:23
58
A+
A-

İSTANBUL (AA) – FLO, yüzlerce modelin yer aldığı yeni sezon koleksiyonunu vitrine çıkardı.

FLO’dan yapılan açıklamaya göre, stilini en doğru şekilde tamamlamak isteyen kadınlar, bu sezonda hem günlük hem de şık kombinlerine özel dokunuşu yapıyor.

Birbirinden zarif ve şık topuklu ayakkabılar, günlük hayatın vazgeçilmezi olan “casual” modeller ve zamansız kıyafetlerle kombinlerini benzersiz hale getiriyor.

Marka, yalnızca kadınlara değil erkekler ve çocuklara da sezonun trend ürünlerini sunuyor. Siyah, beyaz, gri ve taba renkleriyle öne çıkan yeni sezon koleksiyonu, her sezon olduğu gibi bu sezonda da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. FLO’nun geniş çocuk koleksiyonundaki ayakkabılar, miniklerin ilgisini çekecek eğlenceli tasarımları ve her harekete kolaylıkla eşlik edecek anatomik yapısı sayesinde adımları daha keyifli hale getiriyor. Konforlu iç yapısı ve sevimli görüntüsüyle ilgi uyandıran modeller koşmayı ve zıplamayı seven miniklerin gözdesi oluyor.

FLO’nun kadın, erkek ve çocuklar için sunduğu yeni sezon koleksiyonuna, FLO mağazalarından veya “www.flo.com.tr” internet adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.