Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Galatasaray

İSTANBUL (AA) – Yeşilyurt D.Ç Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Galatasaray'a 2-1 yenilerek …

Galatasaray
12 Kasım 2022 08:01
125
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Yeşilyurt D.Ç Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Galatasaray'a 2-1 yenilerek elendikleri maçın, oyuncularının öz güven kazanmaları açısından önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kerimoğlu, Ofspor'da 10 gün önce göreve başladığını hatırlatarak, “Takımı toparlamaya çalışıyoruz. Alt sıralardayız. Takımımızda çok genç oyuncu var. Onların kendine güvenmesi adına bu maç çok önemliydi. Galatasaray ile oynamaları, bir şeyler yaptıklarını görmeleri önemliydi. Galatasaray çok gol kaçırdı. Biz kendimizi Galatasaray ile kıyaslayamayız. Sonuçta Galatasaray dünyanın en büyük kulübü. Bu konuda zaten bir şey konuşmaya gerek yok. Biz de öz güvenimizi arttırmayı düşündük. Maç 2-1 bitti, berabere de bitebilirdi. Bu da bizim için önemli. Oyuncularımızın ilerlemesi için bu maç iyi oldu.” diye konuştu.

Kupayı kazanmak gibi bir beklentilerinin olmadığının altını çizen Kerimoğlu, “Gerçekçi olmamız lazım. Maçtan önce de benim söylemediğim şeyler yazıldı. Hiçbir şekilde öyle şeyler söylemedim. Ben Trabzonluyum. Biz Galatasaraylıyız, Trabzonsporluyuz. Hoca olarak elbette öz güvenimi ortaya koymak zorundayım ama bir de her şeyin gerçeğini bilmek lazım. Zaten medyatik olmak gibi bir sıkıntım yok. Büyüklerimiz var, bizi sevenler var, istediğimiz zaman çıkar kendimizi gösteririz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.