Dolar 32,4118
Euro 34,7934
Altın 2.400,09
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı 2022 girişimcilerini bekliyor

İSTANBUL (AA) – Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'deki girişimcilik ekosistemini destekleyen Garanti BBVA Partners …

Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı 2022 girişimcilerini bekliyor
15 Şubat 2022 14:32
380
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'deki girişimcilik ekosistemini destekleyen Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı,14 Şubat ila 14 Mart tarihleri arasında kabul edeceği başvurularla yeni dönem girişimcilerini bekliyor.

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, yatırım çekme ve büyüme potansiyeli olan erken aşama girişimlerin desteklenmesini ve hızlandırılmasını amaçlayan Garanti BBVA Partners, 2022'de de farklı sektörlerden girişimcilerin sürdürülebilir büyümesine ve iş stratejileri geliştirmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Girişimcilik ekosisteminde asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip, 3 yıldan kısa süredir faaliyet gösteren, ölçeklenebilir iş modeli olan tüm girişimler Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı'na başvurabiliyor. Dün başlayıp 14 Mart'a kadar devam edecek başvurular, “https://www.garantibbvapartners.com/” adresi üzerinden yapılabilecek.

Her ölçekten ve sektörden erken aşama girişimlere hız kazandırmak amacıyla 2015 yılında hayata geçirilen Garanti BBVA Partners çatısı altında bugüne kadar 50'den fazla girişimciye destek verildi. Programı başarıyla tamamlayan girişimler, bugüne kadar 30 milyon TL'den fazla yatırım aldı.

– İhtiyaçlara göre özelleştirilmiş destekler ve programı tamamlayanlara 50 bin TL nakit katkı

Programa dahil olacak girişimler için ofis alanı, mentorluk, eğitim, danışmanlık, pazarlama, PR, teknik ve altyapı destekleri, yatırıma hazırlama gibi destekler sunan Garanti BBVA Partners, bu yıl programı tamamlayan tüm girişimlere 50 bin TL nakit katkıda bulunacak.

Sağlanan desteklerin, özellikle de eğitim ve mentorluk desteklerinin her girişimin bulunduğu aşama ve öncelikli ihtiyaçlarına göre özelleştirilmesiyse programın en büyük farklarından biri olarak öne çıkıyor.

Girişimlerden herhangi bir başvuru ücreti ya da hisse talebi olmayan programda, başvurular sonrasında jüri seçim sürecinden başarıyla geçen girişimler sağlanan desteklerden yararlanabilecek.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.