Dolar 32,4839
Euro 34,8325
Altın 2.421,28
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Geleceğin Kadın Liderleri programının yeni dönem başvuruları başladı

– “Genç kadınların toplum ve iş hayatındaki yerlerini güçlendirmek, profesyonel iletişim ağlarını genişletmek, iş arama süreçlerini kolaylaştırmak ve kadın istihdamına katkı sağlamak” amacıyla düzenlenen programa 13 Temmuz’a kadar başvuru yapılabilecek

Geleceğin Kadın Liderleri programının yeni dönem başvuruları başladı
4 Temmuz 2023 16:29
75
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Sanofi Türkiye ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğinde geleceğin liderlerini yetiştirmek hedefiyle hayata geçirilen Geleceğin Kadın Liderleri programının 2023 yılı başvuruları başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, genç kadınların toplum ve iş hayatındaki yerlerini güçlendirmek, profesyonel iletişim ağlarını genişletmek, iş arama süreçlerini kolaylaştırmak ve kadın istihdamına katkı sağlamak amacıyla 2010 yılında başlatılan program, 13. yılında da aynı hedefler doğrultusunda güçlenerek devam ediyor.

Programa, üniversitelerin lisans bölümünden bu yıl mezun olan veya son sınıfta bulunan, tercihen burslu okumuş ve sivil toplum kuruluşlarında sosyal gönüllülük projelerinde yer almış, staj veya yarı zamanlı iş tecrübesi olan, yeniliklere ve kişisel gelişime açık, yüksek kariyer hedefi taşıyan tüm genç kadınlar, 13 Temmuz'a kadar başvurabilecek.

Geleceğin Kadın Liderleri programı, bu yıl 2 aşamalı gerçekleşecek. 26 Eylül'de fiziksel olarak başlayacak ve 27-29 Eylül'de çevrimiçi platform üzerinden devam edecek.

– İşe girişte faydalı olabilecek eğitimler verilecek

Programda yer alacak katılımcılar, işe girişlerinde kendilerine faydalı olabilecek; “mülakat simülasyonları”, “teknoloji”, “proje yönetimi”, “girişimcilik ve sürdürülebilirlik” gibi eğitimlerin yanı sıra “iş hayatlarına yön verecek hikaye anlatıcılığı”, “toplumsal cinsiyet eşitliği”, “ilişki tasarımı” eğitimler alarak sertifikasyon sürecinden geçecek.

Ayrıca katılımcılar; speed networking panelleri ile farklı sektörlerin temsilcilerinden, o sektörlerle ilgili doğrudan bilgi alma şansını yakalayacak.

Eğitimlerin sonunda sertifika alanlar bugüne kadar programdan mezun olan 1.500 kadının yer aldığı e-mail ağına dahil edilecek. 13. yılına giren Geleceğin Kadın Liderleri programına bu sene 250 kişi kabul edilecek.

Muhabir: Uğur Aslanhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.