Dolar 32,3576
Euro 34,7880
Altın 2.394,97
BİST 10.247,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Geleneksel Altın ve Mücevher Fırsat Günleri kampanyalarla devam ediyor

– Her türlü altın ve takı koleksiyonlarını Titanic Otel Bakırköy’de ziyaretçiler ile buluşturan etkinlik 22 Ekim’de sona erecek

Geleneksel Altın ve Mücevher Fırsat Günleri kampanyalarla devam ediyor
17 Ekim 2023 15:49
63
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Her türlü altın ve mücevher çeşitlerinin tüketiciler ile buluştuğu 24. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri, kampanyalarla devam ediyor.

Titanic Otel Bakırköy'de bu yıl 24'üncüsü düzenlenen etkinlik, birbirinden farklı takı koleksiyonlarını müşterilerin beğenisine sunuyor.

Takıseverlerin ilgiyle takip ettiği ve her bütçeye uygun ürünlerin yerini aldığı etkinlikte, evlenmeyi planlayan çiftler için düğün setleri ve tektaş yüzükler, bilezikler, kolyeler ve küpeler yüzde 50'ye varan indirim kampanyalarıyla ziyaretçileri bekliyor.

Etkinlik kapsamında, tüketicilere, kullanmadıkları altın veya pırlanta takılarını en iyi fiyat garantisiyle değiştirme imkanı sunuluyor. Yeni sezon pırlanta ve altın koleksiyonlarına indirimli indirimlerle sahip olma imkanı bulunuyor.

En yeni ve özgün tasarımların, sertifikalı tektaş ve beştaş modellerinin, kadınların en özel günlerini taçlandıracak takıların, mücevher çantalarının ve binlerce seçeneğin yer aldığı 24. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri, 24 Ekim'de sona erecek.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.