Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Geyras Mahallesi sakinlerine doğal gaz müjdesi

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Geyras Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre …

Geyras Mahallesi sakinlerine doğal gaz müjdesi
11 Ağustos 2022 17:24
116
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Geyras Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eroğlu, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları ile birlikte Geyras Mahallesi'nde vatandaşlara doğal gaz müjdesi verdi.

Eroğlu, “Yıllardır çok bekledik, sabrettik, bir hayli mücadeleler verdik. Bunun neticesinde hamdolsun Serhat Mahallemiz, Geyras Mahallemizin doğal gaza kavuşması ile ilgili süreç başladı.” dedi.

Doğal gaz şirketi ile yaptıkları görüşmelerde şirkete, belli bir bölüme kadar doğal gazın getirilmesini önerdiklerini, anlatan Eroğlu, “Geyras Mahallemiz bağlar içinde bulunan bir mahallemiz ve çok fazla konut olmadığı için şirketin maliyetleri karşılama noktasında kaygıları olabilir. Fakat bizim de hemşehrilerimizin doğal gaza kavuşmaları isteğimiz, hizmetin ulaşması isteğimiz bu kaygılardan çok daha fazla. Bu sebeple bir hizmet ulaşacaksa bundan bütün mahalle halkının yararlanması için taleplerimizde ısrarımızı sürdürdük. Görüşmelerimizin neticesini aldık ve hamdolsun mahallemizin tamamına doğal gazın ulaşması için çalışmaların başlayacağının müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok gecikmiş olan bu hizmetin mahallemize ulaşması daha fazla beklemeden başlayacak ve mahallemizde önümüzdeki bir aylık sürecin ardından doğal gaz kullanılmaya başlanacak.” diye konuştu.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.