DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Giresunspor 3 puanı hedefliyor

GİRESUN (AA) – Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, Göztepe galibiyetinin daha anlamlı hale gelmesi için …

Banner Resmi
08.10.2021
204
A+
A-

GİRESUN (AA) – Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, Göztepe galibiyetinin daha anlamlı hale gelmesi için 16 Ekim Cumartesi sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Keleş, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Çaykur Rizespor maçında sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını ifade etti.

Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin ardından Çaykur Rizespor'u da yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getiren Keleş, şunları kaydetti:

“Göztepe karşılaşmasına oyuncularımız iyi konsantre oldu ve maçı kazandık. Bu galibiyetle ilerleyen haftalar bizim için daha iyi olacak. Şimdi önümüzde iki Karadeniz takımının karşılaşacağı bir maç var. Göztepe maçında aldığımız 3 puanın daha anlamlı hale gelmesi için Rizespor'u yenmek istiyoruz. İyi hazırlanıyoruz, oyuncularıma güveniyorum.”

Taraftarları tribünde görmek istediklerini vurgulayan Keleş, takıma destek verilmesini istedi.

Hakan Keleş, sakatlanan Doukara ve Erol Can ile milli takımlarında bulunan Aziz Behich ve Joe Champness haricinde şu an eksik oyuncu olmadığını da aktardı.

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.