Dolar 32,3528
Euro 34,8005
Altın 2.399,63
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Giresunspor-Boluspor maçının ardından

– Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan:
“Biz de buradan gideriz hiç problem değil ama gelecek arkadaşın da çok şey katacağını düşünmüyorum, çünkü elimizdeki mevcut kadromuz bu.”
– Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak:
“İnşallah ilerleyen zamanda da devre arasına kadar 3-5 maç kazanmamız gerekiyor”

Giresunspor-Boluspor maçının ardından
22 Ekim 2023 21:43
54
A+
A-

GİRESUN (AA) – Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında sahasında Boluspor'a 1-0 yenilen Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Biz de buradan gideriz hiç problem değil ama gelecek arkadaşın da çok şey katacağını düşünmüyorum, çünkü elimizdeki mevcut kadromuz bu.” dedi.

Kaplan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ikinci sarı karttan kırmızı kart gören stoper Kadir Seven'i eleştirdi.

Oyuncuların özellikle ikinci yarı çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Kaplan, 10 kişi kaldıktan sonra futbolcuların yüreklerini ortaya koyduğunu aktardı.

Kaplan, şansız bir gol yediklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Kendi kalemize attığımız golle de mağlup olduk, burada yapacak bir şey yok. Ama ben yine söylüyorum, benim söylediğimi yanlış anlıyorlar. Eğer bu takıma sahip çıkmazsanız Giresunspor için çok karanlık günler olur. Biz de buradan gideriz hiç problem değil ama gelecek arkadaşın da çok şey katacağını düşünmüyorum çünkü elimizdeki mevcut kadromuz bu.”

– Yalçın Koşukavak: “Kazandığımız için mutluyum”

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise ilk yarıda takımın oynadığı oyundan memnun olmadığını vurguladı.

Maçın ikinci yarısında Bitexen Giresunspor'un 10 kişi kalmasıyla daha fazla alan bulmaya başladıklarını kaydeden Koşukavak, “Duran toptan gol bulduk. Dünkü alt sıradaki takımların kaybetmesiyle bugün 9 puan yaptık, buna çok ihtiyacımız vardı. İnşallah ilerleyen zamanda da devre arasına kadar 3-5 maç kazanmamız gerekiyor. Bu lig çok zor, bu ligde mücadele çok ön planda, maç kazanmak zor, kazandığımız için mutluyum.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.