Dolar 32,5890
Euro 34,8231
Altın 2.416,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Giresunsporlu Zeki Yavru, ligdeki mücadelelerini değerlendirdi:

GİRESUN (AA) – GÜLTEKİN YETGİN – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un ikinci kaptanı Zeki Yavru, ligde son dört maçta …

Giresunsporlu Zeki Yavru, ligdeki mücadelelerini değerlendirdi:
6 Kasım 2021 17:51
202
A+
A-

GİRESUN (AA) – GÜLTEKİN YETGİN – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un ikinci kaptanı Zeki Yavru, ligde son dört maçta yakaladıkları çıkışı, mücadeleden kopmayarak ve sıkı çalışarak başardıklarını söyledi.

Yeşil-beyazlıların sağ bek oyuncusu Zeki Yavru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fikstürün de zorluğuyla sezona iyi başlayamadıklarını belirtti.

Yeni bir takım ve Süper Lig'e yeni yükselmiş bir camia olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini dile getiren Zeki, buna rağmen 10 hafta boyunca hiçbir rakibine ezilmeyen, rakiplerinden aşağı kalır yanı olmayan bir Giresunspor izlettirdiklerini vurguladı.

Zeki Yavru, son dönemde bir çıkış yakaladıklarını işaret ederek, “Bunun böyle olacağını, ilerleyen dönemde her şeyin yoluna gireceğini biliyorduk. Onun için sıkı çalışmaya devam ettik, düşmedik, sonuç olarak da skorlar bize dönmeye başladı.” dedi.

Alabildikleri kadar üst seviyede, 20 puan barajını aşacak şekilde puanları toplayıp ilk yarıyı en iyi yerde bitirmek istediklerinin altını çizen Zeki, “Sonuçta bu takımı kümede tutmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Uzun yıllar sonra lige çıkmış bir Giresunspor, ilk çıktığı sezonda ayağını yere sağlam basmayı ve kalıcı olmayı hedefliyor. İnşallah bu sezon kümede kalabilirsek önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

– “Ben taraftarı, taraftar da beni anlıyor diyebilirim”

Zeki Yavru, şu anda hak ettikleri yerde olmadıklarını düşündüğünü söyledi.

Kaybettikleri ve berabere kaldıkları maçlar arasında kazanabilecekleri maçlar olduğuna dikkati çeken Zeki, şu değerlendirmede bulundu:

“Özellikle iç sahadaki Kayserispor, Konyaspor maçları kazanabileceğimiz maçlardı. Alanya'da deplasmanda alabileceğimiz puan vardı, son dakika tartışmalı bir penaltı pozisyonumuz vardı. 4-5 puan daha fazla alabileceğimiz bir seviyede olabilirdik ama şu an puanımız bu, oyun olarak karşılığı böyleymiş demek ki. Tabii ki de mutlu muyuz? Değiliz. Daha fazlasını alabilmek için sahada elimizden geleni yapacağız.”

Zeki Yavru, kendisinin Karadeniz yöresinin insanı olduğunu anımsatarak, “Taraftarlar için elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Onlar için sahada mücadele ediyorum. Çocukluğumdan beri burada büyüyen, burada yetişen biriyim. Giresunspor tribünlerinde maç izlemiş bir oyuncuyum. Aynı derenin balığıyız diyebilirim. Ben taraftarı, taraftar da beni anlıyor diyebilirim. İlişkimiz iyi gidiyor, inşallah sonu da güzel olur.” ifadelerini kullandı.

Zeki, ligde bu hafta Fraport TAV Antalyaspor ile mücadele edeceklerini belirterek, “Bu maçta da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah galip gelen taraf evimizde biz olmak istiyoruz. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.