Dolar 32,5248
Euro 34,7709
Altın 2.409,60
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

GittiGidiyor Express’in dağıtım ağı büyüyor

İSTANBUL (AA) – GittiGidiyor, kullanıcılarının artan taleplerini hızla karşılamak amacıyla Netlog Lojistik/NetKargo iş birliği ile ocak ayında …

GittiGidiyor Express’in dağıtım ağı büyüyor
21 Nisan 2022 13:35
125
A+
A-

İSTANBUL (AA) – GittiGidiyor, kullanıcılarının artan taleplerini hızla karşılamak amacıyla Netlog Lojistik/NetKargo iş birliği ile ocak ayında hayata geçirdiği GittiGidiyor Express hizmetine 5 yeni şehir ekledi.

GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, ilk aşamada İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’de hizmete başlayan hızlı teslimat sisteminden artık Afyonkarahisar, Sakarya, Eskişehir, Balıkesir* ve Tekirdağ’daki kullanıcılar da yararlanabilecek.

GittiGidiyor Express, kullanıcılar için ertesi gün teslimat garantisi sunmanın yanı sıra satıcılar için de uygun fiyatlı kargo imkânı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GittiGidiyor Strateji ve Operasyonlar Direktörü Taner Anlatıcı, büyümesini sürdüren online alışverişle birlikte, tüketicilerin artan hızlı teslimat beklentisi, satıcıların ise kargo seçeneklerini çeşitlendirme ihtiyacından yola çıkarak GittiGidiyor Express’i hizmete açtıklarını belirtti.

“Müşteri memnuniyetini her zaman önceliği olarak gören bir platform olarak, hizmet kalitemizi daha yukarı çıkaran uygulamalar geliştiriyoruz.” diyen Anlatıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Titiz çalışmalar sonucu hayata geçirdiğimiz hızlı ve güvenilir teslimat sistemimiz GittiGidiyor Express, hem kullanıcılarımız hem de iş ortaklarımız için önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Sene başında toplam beş şehirde başlayan hizmetimize, beş yeni şehri daha ekledik. Önümüzdeki dönemde on şehri daha GittiGidiyor Express ağına dahil etmeyi hedefliyoruz. Kullanıcılarımızı hızlı ve güvenli teslimat hizmetiyle buluşturmanın yanı sıra iş ortaklarımızın işlerini büyütmesine ve istihdama da önemli katkı sağlıyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

GittiGidiyor Express, hafta içi verilen siparişlerde ertesi gün; pazar ya da bayram günlerinde verilen siparişlerde ise takip eden ikinci iş gününde teslimat sağlıyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.