Dolar 32,2897
Euro 35,1008
Altın 2.477,19
BİST 10.449,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C

Global Menkul Değerler, yatırımcılara GOL heyecanı yaşatıyor

İSTANBUL (AA) – Global Menkul Değerler, tüm borsa yatırımcılarının kolay ve güvenilir yatırım yapmalarını sağlayacak yeni SuperApp’i GOL’ü (Global On-Line) geçen günlerde müşterileri ile buluşturdu.Global Menkul Değerler'den yapılan açıklamaya göre, b…

Global Menkul Değerler, yatırımcılara GOL heyecanı yaşatıyor
13 Aralık 2023 13:24
63
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Global Menkul Değerler, tüm borsa yatırımcılarının kolay ve güvenilir yatırım yapmalarını sağlayacak yeni SuperApp’i GOL’ü (Global On-Line) geçen günlerde müşterileri ile buluşturdu.

Global Menkul Değerler'den yapılan açıklamaya göre, borsanın ilk SuperApp’i olan GOL, borsa yatırımcılarının ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayacak ve eklenebilecek microappler ile sürekli geliştirilecek şekilde tasarlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gülşeyma Doğançay, finans piyasalarında dijital dönüşüme ayak uydurmanın önemli olduğunu belirtti.

Doğançay, şunları kaydetti:

“Türkiye’de birçok ilke imza atan, sermaye piyasalarının gelişimine katkıda bulunan bir şirket olarak her zaman daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Amacımız tasarruf sahiplerinin yatırımlarını doğru yönlendirmelerine yardım etmek ve ülke ekonomisi için katma değer oluşturmak. Bu vizyon doğrultusunda tüm dünyada yükselişte olan finans piyasalarındaki dijital dönüşümün ülkemizdeki öncüsü olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız doğrultusunda hayata geçirdiğimiz GOL uygulamamız nedeniyle son derece heyecanlı ve mutluyuz. Finans piyasalarında yatırım yapan milyonlarca yatırımcı için kolay ve güvenilir yatırım yapma imkanı sağlıyoruz. Sektörümüzün de işlem, işleyiş standartlarını yükselttiğimize inanıyoruz.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.