DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Goodyear’dan yaza özel servis kampanyası

– Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San:
– “Yaz lastikleri kuru ve ıslak zeminde iyi bir yol tutuşu sağlarken sürüş hakimiyetini de en üst seviyeye taşıyor. Bu kampanyamız ile hem Goodyear kalitesinden vazgeçemeyen hem de kaliteyi avantajlı koşullarda deneyimlemek isteyen tüm tüketicilerimizi mutlu edeceğimize inanıyoruz”

Banner Resmi
04.04.2023
80
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Goodyear, uygulamaya aldığı yaza özel servis kampanyasıyla hem uygun fiyatlarla lastik sahibi olma imkanı hem de servis hizmetlerinden belirlenen tutarlarda bedelsiz yararlanma imkanı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Goodyear, yaza özel uygulamaya aldığı yeni kampanyasıyla araç sahiplerine seçenekler sunuyor.

Goodyear bayileri ve satış noktalarında 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli kampanya süresince tek seferde Goodyear markalı yaz, 17 inç ve üzeri binek, SUV (4×4) veya seçili hafif ticari araç lastiklerinden 4 adet satın alan tüketiciler, Goodyear'ın Yaz Servis Kampanyası'ndan yararlanma hakkı kazanıyor. Goodyear'ın yaza özel Servis Kampanyası ile tüketiciler lastik satın alma ile eş zamanlı servis hizmetlerinden de belirlenen tutarlarda bedelsiz yararlanabilecek.

Goodyear'ın kampanyasına bu yıl EfficientGrip Cargo 2 ve EfficientGrip Cargo hafif ticari ürün grubu desenleri de dahil olacak.

– “Zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona erdi”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San, şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlara yönelik getirilen zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Nisan itibarıyla sona erdiğini belirterek, “Sürücülere 1 Nisan tarihine dikkat etmelerini öneriyoruz. Sadece şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçların değil, kış lastiği kullanan tüm binek araçların da bu tarihte yaz lastiğine geçmesini öneriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Artan sıcaklıkla birlikte güvenli ve konforlu sürüş, düşük yakıt tüketimi ve lastik ömrünü uzatmak amacıyla yaz ya da dört mevsim lastiklerinin kullanılması gerektiğini aktaran San, şunları kaydetti:

“Yaz lastikleri kuru ve ıslak zeminde iyi bir yol tutuşu sağlarken sürüş hakimiyetini de en üst seviyeye taşıyor. Bu kampanyamız ile hem Goodyear kalitesinden vazgeçemeyen hem de kaliteyi avantajlı koşullarda deneyimlemek isteyen tüm tüketicilerimizi mutlu edeceğimize inanıyoruz. Aracını Goodyear farkıyla yaza hazırlamak isteyen herkesi Goodyear bayilerine ve satış noktalarına bekliyoruz.”

Goodyear'dan kampanya koşullarına uygun lastik alımı yapan tüketicilerin “http://www.goodyearkampanya.com” adresinden veya SMS ile mesaj göndererek katılım koşullarını yerine getirmeleri ve aktivasyon formundaki adımları izleyerek istenen bilgileri doldurup, başvuruda bulunmaları yeterli olacak. Stoklarla sınırlı olan ve 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek kampanya ile ilgili detaylara “www.goodyear.com.tr” adresinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: Elif Ferhan Yeşilyurt

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.