Dolar 32,3222
Euro 34,8340
Altın 2.396,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C

Goodyear’den Opel Experimental için özel lastik

İSTANBUL (AA) – Goodyear, Opel’in gelecekte üreteceği otomobillerin ipuçlarını taşıyan yeni konsept modeli Opel Experimental modeli için lastik geliştiriyor.Goodyear'den yapılan açıklamaya göre, araç, 5-10 Eylül'de Münih’te düzenlenecek IAA Mobili…

Goodyear’den Opel Experimental için özel lastik
11 Ağustos 2023 18:53
59
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Goodyear, Opel’in gelecekte üreteceği otomobillerin ipuçlarını taşıyan yeni konsept modeli Opel Experimental modeli için lastik geliştiriyor.

Goodyear'den yapılan açıklamaya göre, araç, 5-10 Eylül'de Münih’te düzenlenecek IAA Mobility Fuarı'nda gösterilecek.

Geliştirilen lastiğin özel yanak, sırt tasarımı ve bileşimi gibi özellikleri, Opel Experimental konseptinin estetiğini tamamlıyor.

Lastik yanağını Opel Experimental'da yer alan Ronal jantlarla başarılı bir şekilde entegre ederek Opel'in başarılı modelleriyle benzer aerodinamik verimlilik elde eden Goodyear mühendisliği, lastiğin yeteneklerini aracın aerodinamik performansını artıracak şekilde uyarlayarak yüksek enerji verimliliği sağladı.

Goodyear, Opel'in beğenilen Bold and Pure tasarım felsefesine uygun olarak bu özel konsept için lastik bileşimine renkli pullar dahil etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Goodyear EMEA Bölgesi Tüketici Lastikleri Kıdemli Teknoloji Direktörü Laurent Colantonio, Opel Experimental konsept aracın, Goodyear'ın tasarım konusunda sahip olduğu kabiliyeti sergilemek için tam anlamıyla bir tuval sunduğunu belirtti.

Colantonio, “Bu vizyoner otomobil, Opel'in kendi değerlerimizle de son derece örtüşen hassas ve detaylara büyük özen gösterme sorumluluğumuzu da ortaya koyuyor. Bu heyecan verici girişim için iş birliği yapmaktan ve bu konsept modeli tamamlayan özel bir lastik üretme fırsatına sahip olmaktan mutluyuz.” dedi.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.