DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Gratis 2’nci kez “Türkiye’nin En Mutlu İşyeri” seçildi

– Gratis İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Gündüz:
– “Perakende sektörü gibi rekabetin yüksek olduğu, son derece zor ve dinamik bir sektörde yakaladığımız başarılar ile takdir görmek bizi daha da cesaretlendiriyor”

Banner Resmi
06.05.2023
74
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Gratis, Happy Place to Work ve Capital Dergisi iş birliği ile düzenlenen Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri araştırmasında 2'nci kez “Kişisel Bakım” kategorisinde “Türkiye'nin En Mutlu İşyeri” seçildi ve Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası aldı.

Şirket açıklamasına göre, şirketlerin çalışan deneyimini ve insan odaklı iş yeri kültürünü destekleyen uygulamaların incelenerek çalışanlarına mutlu iş yeri kültürü sağlayan şirketlerin başarısının ödüllendirildiği Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri araştırmasında Gratis, yine “Kişisel Bakım” kategorisinde birinci oldu ve Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gratis İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Gündüz, farklı sektörlerden 300'ü aşkın şirketin yer aldığı araştırmada Gratis'in bir kez daha çalışanlarının memnuniyetine ve mutluluğuna yaptığı yatırımının tescillediğini belirtti.

Gratis olarak odaklandıkları çalışan mutluluğu alanında 2'nci kez “Türkiye'nin En Mutlu İşyeri” seçilmenin kendileri için gurur verici bir başarı olduğunu aktaran Gündüz, şunları kaydetti:

“Her zaman çalışanlarımız ile açık, şeffaf ve samimi bir iletişim kurmaya özen gösteriyoruz. Mutlu bir iş yeri yaratabilmenin çalışma arkadaşlarımızın mutluluğundan geçtiğine inanıyoruz ve bu doğrultuda çalışanlarımız için yaptığımız yatırımlar, verdiğimiz eğitimler, gerçekleştirdiğimiz etkinlik ve projeler ile onların Gratis'e olan aidiyet duygusunu arttırarak keyifli ve verimli bir şekilde çalışmalarını sağlıyoruz.

Çalışan motivasyonunu şirket kültürünün merkezine koyan uygulamalar ve projeler gerçekleştiriyoruz. Çalışanların mutluluğu verimli bir çalışma ortamı için çok önemli. Çalışan mutluluğunu hep önemsedik, önemsiyoruz ve gelecekte de önemseyeceğiz.

Perakende sektörü gibi rekabetin yüksek olduğu, son derece zor ve dinamik bir sektörde yakaladığımız başarılar ile takdir görmek bizi daha da cesaretlendiriyor. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışma arkadaşlarımızın hem iş hem de özel hayatlarına dokunacak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarımızı mutlu ettiğimiz sürece de mutlu iş yeri unvanımızı koruyacağımıza inanıyoruz.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.