DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Gratis 6’ncı kez tüketiciler tarafından 1 numaralı marka seçildi

– Gratis Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Demirci:
– “Gratis’in tüketicilerin oyları ile 6 yıldır üst üste 1 numaralı marka seçilmesinden dolayı gurur duyuyoruz”

Banner Resmi
14.12.2022
95
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen ve tüketicilerin oyları ile belirlenen “Türkiye'nin 1 Numaralı Markaları” araştırması sonucuna göre Gratis, “Kişisel Bakım ve Kozmetik” kategorisinde tüketicilerin 1 numaralı markası oldu.

Şirket açıklamasına göre, AVM'lerde en beğenilen ve tercih edilen perakende markalarının belirlenmesi amacıyla AYD ile araştırma şirketi Akademetre Türkiye tarafından 13 yıldır gerçekleştirilen “Türkiye'nin 1 Numaralı Markaları” araştırmasının sonuçları açıklandı.

Türkiye'nin dört bir yanından tüketicilerin oylamaları ile yapılan araştırma sonucunda Gratis, bu yıl da birinciliği elde etti.

Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren tek kişisel bakım marketi olan Gratis, “Kişisel Bakım ve Kozmetik” kategorisinde üst üste 6'ncı yılında da tüketiciler tarafından 1 numaralı marka seçildi.

Açıklamada törendeki konuşmasına yer verilen Gratis Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Demirci, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Gratis'in tüketicilerin oyları ile 6 yıldır üst üste 1 numaralı marka seçilmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Bu ödül için tüketicilerimizin ve bu organizasyonu gerçekleştiren Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin yanı sıra Türkiye'nin 81 ilindeki 700 mağazamızda hizmet veren ve tamamı kadınlardan oluşan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Her gün mağazalarımızda müşterilerimize yaşattıkları deneyimler sayesinde bu ödülü almaya hak kazandığımızı biliyoruz.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.