Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Gümüşhane’de akıllı su sayacı uygulamasına geçilecek

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane'de vatandaşların kolay kullanımı için kontör yüklenerek kullanılabilen akılı su sayacı uygulamasına geçilecek …

Gümüşhane’de akıllı su sayacı uygulamasına geçilecek
29 Haziran 2021 17:09
317
A+
A-

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane'de vatandaşların kolay kullanımı için kontör yüklenerek kullanılabilen akılı su sayacı uygulamasına geçilecek.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentte ilk defa uygulanacak akıllı su sayacı projesi kapsamında ihaleyi kazanan KG Elektronik Kurumsal Satış Temsilcisi Akın Deniz ile makamında sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Çimen, Gümüşhane'de yeni bir dönemi başlattıklarını belirterek, kartlı ve kontörlü su sayaçlarının kısa süre içinde hizmete gireceğini söyledi.

Vatandaşların cep telefonundan kontör yükleyerek su kullanabileceği bir sistem kurulacağını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

“Klasik su sayaçlı uygulamaya artık son vereceğiz. Bu çalışmamız Gümüşhane için bir devrimdir. Ön ödemeli akıllı sayaç sistemi abonelerine kontörlü su kullanma imkanı sunuyor. Elektronik kartlı su sayacı uygulaması sayaç okuma ve faturalandırma, su kesme, açma, sayaç sökme, takma gibi tüm işlemleri ortadan kaldırdığı gibi abonelere istedikleri süre ve miktarda su kullanma imkanı da sunarak su tasarrufu konusunda ciddi katkı sağlayacak. Ayrıca ön ödemeli kartlı su sayacı sayesinde Gümüşhane Belediyesi olarak su hizmetini ön ödeme ile vereceğimiz için ödeme gecikmeleri ortadan kalkacağı gibi fatura takibi, borç ödeme, su kapattırma-açtırma işlemleri yaptırmak için harcanan zaman ve iş kayıplarının önüne geçilmiş olacak.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.