DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

GÜNCELLEME – Kastamonu’da mantar toplarken kaybolan kişi bulundu

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde mantar toplarken kaybolan kişi bulundu. Karabük'ün Eflani ilçesinden dün iki …

Banner Resmi
26.09.2021
308
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde mantar toplarken kaybolan kişi bulundu.

Karabük'ün Eflani ilçesinden dün iki arkadaşıyla mantar toplamak için Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki ormanlık alana giden Osman Yıldırım (64), bir süre sonra arkadaşlarından ayrıldı.

Ormanlık alanda Yıldırım'ı kaybeden arkadaşları akşam saatlerinde jandarmayı arayarak durumu bildirdi.

Arama çalışmalarına başlayan Azdavay ve Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, telefonla Yıldırım'a ulaştı. Ormanın içinde olduğunu ama yönünü bulamadığını bildiren Yıldırım'ın bir süre sonra şarjı bittiği için telefonu kapandı.

Jandarmanın yanı sıra arama çalışmalarına katılmak üzere bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri de sevk edildi.

Jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri ile AFAD'a ait termal drone ile sabaha kadar devam eden arama çalışmaları sonucu Yıldırım, ormanlık alanda bitkin halde bulundu.

Yıldırım, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Muhabir: Emine Konuk

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.