Dolar 32,6203
Euro 35,3394
Altın 2.479,56
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Hepsiburada’nın yeni CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin göreve başladı

– Gökçetekin’in Hepsiburada’da CEO olarak göreve başlayacağı 2022’nin temmuz ayında duyurulmuştu

Hepsiburada’nın yeni CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin göreve başladı
3 Ocak 2023 14:39
151
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Hepsiburada, Nilhan Onal Gökçetekin’in 1 Ocak itibarıyla Üst Yönetcilik (CEO) görevine başladığını duyurdu.

Hepsiburada açıklamasına göre, şirketin Temmuz 2022’de açıkladığı tepe yönetimindeki bayrak değişimi gerçekleşti.

Aralarında Amazon ve Procter & Gamble’ın da bulunduğu Fortune 500 şirketlerinde perakende, hızlı tüketim malları, tüketici elektroniği ve danışmanlık alanlarında 25 yıllık deneyime sahip olan Nilhan Onal Gökçetekin’in Hepsiburada'da CEO olarak göreve başlayacağı 2022’nin temmuz ayında duyurulmuştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, Türkiye’de e-ticaret sektörünü kuran ve geliştiren, küresel alanda Türkiye'nin bayrağını dalgalandıran şirketlerine liderlik etmek için heyecanlı olduğunu belirtti.

Gökçetekin, “Kariyerim boyunca elde ettiğim bilgi ve deneyimi, Hepsiburadalıların kıymetli deneyimi ve gücüyle birleştirmek, Hepsiburada’yı daha ileriye götürmek için buradayım. Bu dönemde önceliğimiz Türkiye’de ticaretin dijitalleşmesine liderlik vizyonumuzu daha da ileriye taşımak, tüm paydaşlarımız için bir güven markası olmak, yapısal ve köklü geliştirmelerle kârlılığa geçmek olacak. Tüm paydaşlarımızla birlikte Hepsiburada’nın geleceğini daha da büyük başarılarla inşa etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.