Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 27°C

Hepsiemlak’tan “Dostluk Çatısı” projesi

– Projeyle Hepsiemlak, evlerini depremzedelere açmak isteyen hayırseverleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyor

Hepsiemlak’tan “Dostluk Çatısı” projesi
8 Şubat 2023 12:13
82
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Hepsiemlak.com, 10 kentte yıkıma sebep olan depremler sonucu barınma ihtiyacı olan tüm vatandaşlara yardımcı olmak için “Dostluk Çatısı” projesini yayına aldı.

Hepsiemlak.com'dan yapılan açıklamaya göre, proje için hazırlanan internet sayfasını ziyaret eden ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler, sayfada yer alan ilgili formları doldurarak projede yer alabiliyor.

Yuvasını afetzedelerle paylaşmak isteyen hayırseverler için herhangi bir bölge kısıtı olmayan projeye tüm Türkiye'den destek vermek mümkün.

Doldurulan formları tek tek inceleyerek gerekli kontrolleri yapan Hepsiemlak müşteri hizmetleri ekibi, katılımcıları doğru şekilde eşleştirerek deprem sonrası yaşanan barınma sorununun çözümüne destek olmaya çalışıyor.

Projede yer almak için “www.dostlukcatisi.com” sayfası ziyaret edebiliyor ya da projenin daha fazla kişiye ulaşması için sayfa paylaşılarak destek olunabiliyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.