Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Hopi’nin yeni Fintech Direktörü Cem Koca oldu

İSTANBUL (AA) – Finansal teknolojilerde (fintech) kararlı adımlar atmayı sürdüren Hopi'de, Fintech Direktörlüğü görevine Cem Koca atandı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Koca, profesyo…

Hopi’nin yeni Fintech Direktörü Cem Koca oldu
9 Ağustos 2023 15:19
85
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Finansal teknolojilerde (fintech) kararlı adımlar atmayı sürdüren Hopi'de, Fintech Direktörlüğü görevine Cem Koca atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Koca, profesyonel iş hayatına 2010 yılında HSBC'de başladı.

Bireysel ve ticari kredi risk değerlendirme ekiplerinde yürüttüğü görevi esnasında Türkiye, Londra ve Kalküta ekiplerinin ortak yürüttüğü risk modeli geliştirme projelerinde yer aldı.

2014 yılında Turkcell'e katılan Koca, 2015 yılında Turkcell Finansman (Financell), 2018 yılında Turkcell Sigorta (Güvencell) firmalarının kuruluşunda ve büyümesinde aktif rol aldı.

2019 yılında Turkcell Yönetim Kurulu & Üst Yönetici (CEO) Ofis'te fintech iştiraklerinden sorumlu danışman olarak görev yaptıktan sonra grubun bir diğer fintech iştiraki olan Paycell'e geçiş yaptı.

Koca, Paycell'de son olarak Sonra Öde Çözümleri (mobil ödeme) ve Finansal Pazaryeri Yönetimi ekiplerinin yöneticiliğini yaptı.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.