DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

İlkadım’da karla mücadele

HAFTA SONU KENT GENELİNİ ETKİSİ ALTINA ALAN VE GECE SAATLERİNDE DE DEVAM EDEN KAR YAĞIŞI İLÇEYİ BEMBEYAZ YAPTI. KAR KALINLIĞI İLÇEDE 10 SANTİMETREYİ BULURKEN İLKADIM BELEDİYESİ EKİPLERİ İSE HAREKETE GEÇTİ. İLÇE HALKININ AKSAKLIK YAŞAMAMASI İÇİN SÜRATLE ÇALIŞAN EKİPLER TUZLAMA, SOLİSYON VE KAR KÜREME ÇALIŞMASI BAŞLATTI. GİDEREK ARTAN KAR YAĞIŞI İLÇE MERKEZİNİN YANI SIRA MAHALLELERDE DAHA ŞİDDETLİ DEVAM ETTİ. İLÇE HALKININ BUZLANMA VE KÖTÜ HAVA ŞARTLARINDAN ETKİLENMEMESİ, ULAŞIM VE GÜNDELİK YAŞAMDA SIKINTI YAŞANMAMASI İÇİN BELEDİYE EKİPLERİ GECE BOYUNCA MÜCADELE VERDİ.

İlkadım’da karla mücadele
Banner Resmi
19.09.2021
526
A+
A-

Belediye ekiplerinin gece boyunca aralıksız tuzlama ve kar küreme çalışması yürüttüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadımlı tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Yaşam alanlarında en küçük bir aksamaya dahi izin vermeyeceğiz” dedi.

Hafta sonu kent genelini etkisi altına alan ve gece saatlerinde de devam eden kar yağışı ilçeyi bembeyaz yaptı. Kar kalınlığı ilçede 15 santimetreyi bulurken İlkadım Belediyesi ekipleri ise harekete geçti. İlçe halkının aksaklık yaşamaması için süratle çalışan ekipler tuzlama, solüsyon ve kar küreme çalışması başlattı. Giderek artan kar yağışı ilçe merkezinin yanı sıra mahallelerde daha şiddetli devam etti. İlçe halkının buzlanma ve kötü hava şartlarından etkilenmemesi, ulaşım ve gündelik yaşamda sıkıntı yaşanmaması için belediye ekipleri gece boyunca mücadele verdi.

Kar yağışı sebebiyle ulaşımda sıkıntılar yaşanmaması için belediyenin ekiplerinin çalışmaları hızla devam ettirdiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu gibi doğa olaylarını yönetmekte ve sorunsuz atlatmakta, personellerimiz yüksek deneyim ve tecrübeye sahip. Yağış başlar başlamaz belediye personellerimiz çalışmalarına başladı. Çalışmalarımızı 1 greyder, 3 kepçe, 2 tuzlama aracı,3 solüsyon tankeri ve 10 kişilik ekip ile sürdürüyoruz. Mahallelerimizde ulaşımın aksamaması için ekiplerimiz saatler süren çalışmalarını gerçekleştiriyor. Gelebilecek ihbarlar üzerine ekiplerimiz hazır bekliyor. İlkadımlı tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Yaşam alanlarında en küçük bir aksamaya dahi izin vermeyeceğiz. Mesai mefhumu gözetmeden bütün ekiplerimizle yağışlar devam ettiği sürece iş başında olacağız. Geceden bu yana vatandaşlarımızın rahatı için fedakarlık yapan tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.