Dolar 32,7132
Euro 35,2660
Altın 2.451,86
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 29°C

ING Teknoloji faaliyetlerine başladı

– ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Wouter Meijs:
– “Bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olma vizyonumuzu güçlendirecek olan ING Teknoloji, sektörde fark yaratan uygulamaları hayata geçirerek ING’nin teknolojiye yön veren şirket olma vizyonunu destekleyecek”

ING Teknoloji faaliyetlerine başladı
16 Mayıs 2023 13:43
80
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olma vizyonu ile ilerleyen ING Türkiye'nin iştiraki ING Teknoloji, ING Türkiye ve ING Global'e ürün ve servisler geliştirecek.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, dijital gücüyle kalıpların dışında, hayatın içinde çözümler geliştiren ING Türkiye'nin iştiraki olan ING Teknoloji şirketi, 1 Mayıs 2023 itibarıyla faaliyetlerine başladı. ING Teknoloji ile ING Türkiye ve ING Global'e mobil teknolojiler, bulut teknolojileri, yapay zeka ve veri madenciliği teknolojileri alanlarında uygulamalar, servisler ve ürünler geliştirilecek.

ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Wouter Meijs, mevcut görevine ek olarak ING Teknoloji'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek. ING Türkiye Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Günce Çakır ise mevcut görevine ek olarak ING Teknoloji Genel Müdürlüğü görevini yürütecek.

– “Sadece teknolojik altyapımıza değil, insan kaynağımıza yaptığımız yatırımlarla da fark yaratmayı hedefliyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı ve ING Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Wouter Meijs, ING olarak uzun zamandır dijitalleşmeyi stratejilerinin merkezine aldıklarını aktardı.

ING Türkiye'nin dijital liderlik hedefiyle ilerleyerek geleceğin bankacılığı için yatırımlarını şimdiden şekillendirdiğini belirten Meijs, şunları kaydetti:

“Sadece teknolojik altyapımıza değil, insan kaynağımıza yaptığımız yatırımlarla da fark yaratmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda kurum kültürünü, yetenek gelişimini ve çalışma şeklimizi önceliklendirerek dijital dönüşümde insan faktörüne odaklanıyoruz. Bu kapsamda, ING Teknoloji şirketimizin de bizi teknolojide öncü olma hedefimize bir adım daha yaklaştıracağına ve turuncu kültürümüzü daha da zenginleştirerek teknoloji alanında önemli bir yetenek merkezine dönüşmemizi sağlayacağına inanıyoruz. Bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olma vizyonumuzu güçlendirecek olan ING Teknoloji, sektörde fark yaratan uygulamaları hayata geçirerek ING’nin teknolojiye yön veren şirket olma vizyonunu destekleyecek.”

Muhabir: Fatma Eda Topcu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.