Dolar 32,3111
Euro 34,6836
Altın 2.411,58
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Invamed’den sağlık sektöründe anlaşma

– Türkiye’de daha önce üretilmeyen tıbbi cihaz teknolojilerinde öncü olan Invamed, toplam 16 tıp branşında 100 bine yakın farklı ürün üretiyor

Invamed’den sağlık sektöründe anlaşma
17 Haziran 2023 16:59
68
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Invamed'de sağlık alanında bu yılın en büyük iş ortaklığının gerçekleştirildiği bildirildi.

Invamed'den yapılan açıklamaya göre, iş ortaklığı kapsamında, tamamı yerli kaynaklarla Invamed tarafından üretilen ve derin ven trombozu (DVT) tedavisinde kullanılan ürün gruplarından Mantis Trombektomi, Mantis Curve OTW, Viper, Dovi ve Inca'nın Türkiye distribütörlüklerini Yaylamed, Enkar ve Artven üstlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Invamed Yönetim Kurulu üyesi Oğuz Dinç şunları kaydetti:

“INVAMED, Türkiye’nin en büyük, aynı zamanda Avrupa’nın da en büyüklerinden biri olan 60 bin metrekarelik üretim kampüsünde faaliyet göstermektedir. 2023 yılı itibarıyla, ürünlerimizi 80'den fazla ülkeye ihraç ettik. Aynı zamanda Global Healthcare Pharmaceuticals (GHP) tarafından Vasküler Tıbbi Cihaz Üretimi alanında tüm dünya genelinde birincilik ödülünün sahibiyiz.

Sağlık alanında çok önemli bir yere sahip olan DVT grubumuzda yer alan Mantis Trombektomi, Mantis Curve OTW, Viper, Dovi ve Inca için Yaylamed, Enkar ve Artven ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu büyük iş ortaklığını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu büyük ve güzel iş ortaklığının ülkemiz ve bizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Verilen bilgiye göre, Türkiye'de daha önce üretilmeyen tıbbi cihaz teknolojilerinde öncü olan Invamed, toplam 16 tıp branşında 100 bine yakın farklı ürün üretiyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.