Dolar 32,5413
Euro 34,9471
Altın 2.436,94
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

İŞKUR’dan kentte en fazla engelli personel çalıştıran Konya Şeker’e teşekkür ziyareti

İSTANBUL (AA) – Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü yetkilileri, kentte en çok engelli personel istihdam eden Konya Şeker'e …

İŞKUR’dan kentte en fazla engelli personel çalıştıran Konya Şeker’e teşekkür ziyareti
3 Aralık 2021 16:46
211
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü yetkilileri, kentte en çok engelli personel istihdam eden Konya Şeker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Konya Şeker'den yapılan açıklamaya göre, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Konya İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş ve beraberindeki heyet, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı ve Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu'yu ziyaret etti.

Konya Şeker'in kentte en çok engelli personel istihdam etmesi nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Emrah Keleş, kurum olarak engelli vatandaşlara iş imkanı sunma konusunda gösterdikleri hassasiyet için Erkoyuncu'ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş, engelli istihdamı konusunda bütün kurumların hassas olması gerektiğini kaydetti.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Erkoyuncu ise engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaşması için her şeyi devletten beklemenin doğru olmayacağını, bu konuda herkese sorumluluk düştüğünü belirtti.

Erkoyuncu, “Her kurum ve işletme, bu konuda farkındalığını kurumsal olarak artırırsa hayatın her alanında engellerin kalkacağına inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.