Dolar 32,7136
Euro 35,4477
Altın 2.485,10
BİST 10.899,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

İsrail’in Gazze’ye saldırıları Antalya’da protesto edildi

– Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın:
– “İnsanlık, tarihin en kirli savaşlarından biriyle yüz yüze. Bugün Filistin’de insanlık saldırı altında”

İsrail’in Gazze’ye saldırıları Antalya’da protesto edildi
22 Ekim 2023 00:39
90
A+
A-

ANTALYA (AA) – Antalya'da “Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet Yürüyüşü” düzenlendi.

Antalya Müzesi önünden Güllük Caddesi yakınlarına kadar yürüyen kalabalık, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Meşalelerle yürüyenler, İsrail karşıtı sloganlar atarken Filistin bayraklarıyla Filistin halkına destek verdi.

Yürüyüşe katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yaptığı konuşmada, Filistin'de yaşanan katliama karşı seslerini yükseltmek için eylemde olduklarını söyledi.

Yalçın, “İnsanlık, tarihin en kirli savaşlarından biriyle yüz yüze. Bugün Filistin'de insanlık saldırı altında. Kaç gündür, o küçük alanda insanlar can pazarında yaşıyor. Ama bilsinler ki insanın onuru ayağa kalkacak ve İsrail'i yenecek.” diye konuştu.

Ali Yalçın, piyanist ve besteci Fazıl Say'ın, İsrail'in Filistin'deki insanlık dışı saldırılarına karşı çıkan fikirlerinden dolayı Avrupa'daki konserlerinin iptal edilmesini de kınadı.

Yürüyüşe, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de destek verdi.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.