Dolar 32,5383
Euro 34,9759
Altın 2.437,27
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Influencer Festivali

İSTANBUL (AA) – İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen “Influencer …

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Influencer Festivali
25 Şubat 2022 12:31
168
A+
A-

İSTANBUL (AA) – İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen “Influencer Fest” Sütlüce Yerleşkesi'nde, 28 Şubat-4 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Hipp Türkiye ve İnfademy katkılarıyla hazırlanan festivalin çekimleri, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi stüdyolarında yapılacak ve eş zamanlı olarak TİMM TV Youtube kanalında her gün 13.00-14.00 arasında canlı olarak yayınlanacak.

Etkinlik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri, Prof. Dr. Gülay Öztürk, Doç.Dr. Gözde Öymen, Doç. Dr. Hilal Özdemir Çakır, Dr. Öğr.Üyesi Erdem Tatlı ve Dr. Öğr. Üyesi Faruk Yazar moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

Influencer Fest’te, 28 Şubat Pazartesi günü Prof. Dr. Gülay Öztürk moderatörlüğünde Yeşim Mutlu, Batuhan Gücük ve Jülide Kır; 1 Mart Salı günü Doç. Dr. Hilal Özdemir Çakır moderatörlüğünde Güneş Aksüs, Işıl Evrim Akgün ve Elif Tokatlıoğlu; 2 Mart Çarşamba günü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Tatlı moderatörlüğünde Furkan Kumkaya, Nurgül Kılıç Akgün, Nilay Gökçeer; 3 Mart Perşembe günü Dr. Öğr. Üyesi Faruk Yazar moderatörlüğünde Emir Kosif, Arda Meriç, Emirhan Bildişli ve 4 Mart Cuma günü ise Doç. Dr. Gözde Öymen moderatörlüğünde Ezgi Zeynep Güler, Özgür Özyurt ve Ümit Temurçin konuşacak.

Influencer Fest’te spor, sağlık, anne-çocuk, mutfak, yemek, gezi, oyun, teknoloji, otomotiv, moda, kişisel bakım ve güzellik gibi konular ele alınacak.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.