Dolar 32,5615
Euro 34,7183
Altın 2.409,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 19°C

İsteGelsin, Kuzu.co’nun ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor

– İsteGelsin’in Kategori ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emin Uğur Taflan:
– “Kuzu.co, vazgeçilmez standardımız olan soğuk zinciri aksatmadan uygulama noktasında oldukça başarılı. Yüksek teknoloji ürünü olan akıllı çiftlik yönetimi ile de son kullanıcıya ulaşan ürünlerin tüm süreçlerinin şeffaf bir şekilde takip edilmesine olanak sağlıyor”

İsteGelsin, Kuzu.co’nun ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor
23 Aralık 2022 13:34
101
A+
A-

İSTANBUL (AA) – İsteGelsin, kaliteli ve taze ürünleri müşterileriyle buluşturmak için yaptığı iş birlikleri ile ürün çeşitliliğini artırarak, yüksek teknolojik standartlarda üretim yapan Kuzu.co’nun ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor.

İsteGelsin'den yapılan açıklamaya göre, “Her gün her üründe indirim!” vizyonu ile online süpermarket sektöründe farklılaşan İsteGelsin, et ürünlerindeki iddiasını yaptığı iş birlikleri ile güçlendiriyor.

Soğuk zinciri bozmadan tüm ürünleri taze şekilde müşterilerine ulaştıran İsteGelsin, yapay zekâ destekli akıllı çiftliklerde kuzu besiciliği yapan Kuzu.co’nun ürünlerinin satışına başlayarak, kaliteli etleri müşterileriyle buluşturuyor.

– “Müşterilerimize en iyiyi ve en tazeyi sunmaya devam ediyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen İsteGelsin’in Kategori ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emin Uğur Taflan, “İsteGelsin olarak ‘her gün her üründe indirim gelsin, için rahat etsin!’ sloganıyla müşterilere hizmet verdiklerini belirtti.

Müşterilerin, fiyat avantajından ve kalitesinden gönül rahatlığı ile emin olabilecekleri bu ürünleri eksiksiz, zamanında ve soğuk zinciri kırmadan taptaze bir şekilde onlara ulaştırdıklarını aktaran Taflan, şunları kaydetti:

“Kuzu.co, vazgeçilmez standardımız olan soğuk zinciri aksatmadan uygulama noktasında oldukça başarılı. Yüksek teknoloji ürünü olan akıllı çiftlik yönetimi ile de son kullanıcıya ulaşan ürünlerin tüm süreçlerinin şeffaf bir şekilde takip edilmesine olanak sağlıyor. Ürün üzerindeki barkodun arkasında kuzunun yetiştiricisi, doğum ve kesim tarihi, kesim kilosu, yediği ot analizine kadar detaylı bir izleme sürecine müşteriler kolayca ulaşabiliyor. Bununla birlikte teknolojik bir altyapı ile sistematik ilaç kalıntısı denetimleri yapılıyor. Böylelikle son kullanıcı aldığı ürünün ambalajına bakarak satın aldığı etin tüm süreçlerini en ince detayına kadar görüyor ve gönül rahatlığıyla tüketebiliyor. Biz de kuzu eti satışlarımızda sadece Kuzu.co ile çalışıyoruz. İsteGelsin olarak ürün standartları ve kalitesini yükselten iş birliklerini önemsiyor ve ürün çeşitliliğimiz içerisindeki paylarını da her geçen gün artırarak müşterilerimize en iyiyi ve en tazeyi sunmaya devam ediyoruz.”

– Yapay zekâ desteği ile et üretiminin her aşaması takip ediliyor

Kuzu.co yetkilisi Prof. Dr. Ebru Emsen ise kırmızı et ürünleri içinde değeri tartışılmaz kuzu etini, hayvan refahı, çevre dostu, ilaç kalıntısız sağlıklı et ile insan sağlığını hedef alan üç sorumluluk üçgeninde ürettiklerini belirtti.

Yeni nesil hayvancılık olarak da adlandırılan Hassas Hayvan Yetiştirme modelinde kuzu üretim çiftliklerini, kullandıkları yapay zekâ destekli yazılım ile veri üzerinden uçtan uca izlediklerini ve denetlediklerini aktaran Emsen, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Akademisyen uzman ekibimizin kılavuzluğunda ilk önceliğimiz mutlu kuzular. Yüksek hayvan refahı standartlarında ürettiğimiz kuzularımızı özel üretim ot ve yemler ile besliyoruz. Böylece ikinci en önemli sorumluluğumuz olan çevre dostu üretim ile sera gazı salınımımızı yarı yarıya düşürdük. Son tüketicinin sağlığı ise son derece önemli. Kuzu.co kuzularımızda antibiyotik başta olmak üzere veteriner ilaç kalıntısı ve hormon gibi insan sağlığını tehdit eden tüm etkenler hassas sürü takip uygulamamızla güvence altında. Böylelikle hayvan haklarına, çevreye ve insan sağlığına saygılı üretimimiz ile Kuzu.co kuzularıyla her yaştan tüketicimizi sağlıklı beslenmenin en lezzetli yoluna davet ediyoruz.”

Emsen, Kuzu.co paketleri üzerindeki barkod okutulduğunda, yenilen kuzunun yediği otun içerik analizine kadar tam izlenebilirlik sağladıklarını bildirerek, “Tüm üretim süreçlerinin denetimi ve izlenebilirliği, sağlıklı ve güvenilir kuzu etine ulaşmanın formülüdür. Ayrıca piyasadaki diğer kuzu etlerine kıyasla yıl boyu üretimin kesintisiz olduğu çiftliklerimizde daha genç kesim yaparak genel 'kuzu eti ağır kokuyor' yargısını yıkıyoruz. Kendi çiftliklerimizde, özel olarak üretilen yemler ve beslenme diyetimizi kullanarak ürettiğimiz kuzularımızın etindeki esansiyel yağ asidi olan KLA oranını yüzde 400 oranına kadar artırarak insan sağlığı için daha nitelikli etler üretiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.