Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

KADASK’tan Kirazlı Çayı şelalelerine keşif gezisi

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği (KADASK), Çatalzeytin ilçesinde Kirazlı Çayı'ndaki takım şelalelere keşif gezisi …

KADASK’tan Kirazlı Çayı şelalelerine keşif gezisi
18 Haziran 2021 14:43
365
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği (KADASK), Çatalzeytin ilçesinde Kirazlı Çayı'ndaki takım şelalelere keşif gezisi düzenledi.

İsmail köyü sınırlarında yer alan çaydaki üç farklı şelaleye yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüşün ardından ulaşan KADASK ekibi, burada incelemelerde bulunarak keşif ve rota bilgilerini kayıt altına aldı.

Bölgenin doğal güzelliklerini de fotoğraflayan ekip, bölgenin turizme kazandırılması için çalışma başlattı.

KADASK Başkanı Alp Arslan, AA muhabirine, ekip olarak kentin doğal güzelliklerinin gün yüzüne çıkarılması için rota ve keşif turlarını sürdürdüklerini belirtti.

Son olarak İsmail köyündeki Kirazlı Çayı üzerinde yer alan şelalelerinde keşif yaptıklarını anlatan Arslan, “Ekip arkadaşlarımızdan Metin Abdulrezzak ve Rıfat Çakır, köy muhtarı Emrah Köse ve oğlu Yiğit Emre'nin rehberliğinde bölgeye keşif gezisi yaptı. Bu çalışmanın sonucunda, Kastamonu'nun cennet doğasında saklı üç farklı şelaleyi harita üzerinde işaretledik. Burayı doğa gezileri için programa alıp, güzel bir etkinlik rotasına dönüştüreceğiz.” dedi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.