Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Kadın ve Demokrasi Derneğinden 28 Şubat’ta “Bir daha asla” mesajı

DÜZCE (AA) – Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Düzce İl Temsilcilince, 28 Şubat sürecinin yıl dönümü dolayısıyla açıklama yapıldı. Dernekten …

Kadın ve Demokrasi Derneğinden 28 Şubat’ta “Bir daha asla” mesajı
28 Şubat 2022 20:16
165
A+
A-

DÜZCE (AA) – Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Düzce İl Temsilcilince, 28 Şubat sürecinin yıl dönümü dolayısıyla açıklama yapıldı.

Dernekten yapılan açıklamada, 28 Şubat'ın 25'inci yılında, o dönemin karanlığını hatırlatacak ve süreci yaşamayan genç neslin empati kurmasını sağlayacak dijital bir farkındalık hareketi hazırlandığı bildirildi.

“Bir Daha Asla” sloganıyla başlatılan dijital harekete, zulme ve haksızlığa göz yummayan herkesin katılabileceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kampanyaya katılmak için 'www.28subat.net' adresine girmek ve dönemi simgeleyen siyah sayfaya tıklayarak bir piksellik alanı aydınlatmak yeterli olacak. Dönem şahitlikleri ve karanlık günlerin hissiyatıyla dolu her mesaj, benzer bir karanlığın yeniden yaşanma ihtimaline karşı 'Bir daha asla' mesajı verecek. Katılımcıların tıklamalarıyla oluşacak NFT, aynı zamanda 28 Şubat'ın dijital ortamdaki ilk tescilli hali olacak ve darbe girişimlerine karşı sivil iradeyi temsil eden 15 Temmuz direnişine göndermede bulunacak.”

Muhabir: Erdinç Aksoy

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.