Dolar 32,5883
Euro 34,8740
Altın 2.498,94
BİST 9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Kapalı köy yollarını açma çalışmaları sürüyor

SAKARYA (AA) – Bolu, Bartın, Düzce, Zonguldak ve Sakarya'da ulaşım sağlanamayan köy yollarının açılması için çalışmalar devam ediyor. Sakarya …

Kapalı köy yollarını açma çalışmaları sürüyor
20 Ocak 2022 13:26
193
A+
A-

SAKARYA (AA) – Bolu, Bartın, Düzce, Zonguldak ve Sakarya'da ulaşım sağlanamayan köy yollarının açılması için çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kırsal bölgelerdeki mahalle yollarında ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, ulaşımın sağlanamadığı 3 yerleşim yolunda çalışma yürütüyor.

Bolu'da 5 gündür etkili olan kar yağışının ardından 141 köye ulaşım sağlanamıyor.

Kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için 63 araç ve 116 personelle çalışmalar sürüyor.

Bartın'da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı 26 köy yolunun açılması için ekipler çalışma yürütüyor.

Ulus'ta 22, Merkez ilçede 2 köy yolunu açma çalışmaları, İl Özel İdaresi Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi ekiplerince gerçekleştiriliyor.

Kar yağışının ardından ulaşım sağlanamayan Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 7, Çaycuma ilçesinde de 7 köy yolunun açılması için ekipler tarafından çalışma yapılıyor.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde 7, Yığılca ilçesinde de 7 köy yolunun ulaşıma açılabilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Açık durumda bulunan 264 köy yolunda ise genişletme çalışmaları ile mahalle aralarının kardan temizlenmesi çalışmaları devam ediyor.

Muhabir: Saniye Hülya Çorakçı Ertan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.