Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Sözen’den açıklama

KARABÜK (AA) – Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay'ın sözlerine ilişkin açıklama yaptı. Sözen, yazılı açıklamasında, AK Parti iktidarı boyunca ülke genelinde ve Karabük bazında yapılan yatırımları kimsenin…

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Sözen’den açıklama
24 Ağustos 2023 10:44
94
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay'ın sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Sözen, yazılı açıklamasında, AK Parti iktidarı boyunca ülke genelinde ve Karabük bazında yapılan yatırımları kimsenin inkar edemeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

“CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük merkez Mehterler ve Tandır köylerini ziyaret ederek 70 kilometrelik yolun stabilize yolla ulaşım sağlandığını ifade ederek kilometrelerce uzunluktaki yolun stabilize olmasının kabul edilemez olduğunu belirtmiş ve bizlere eleştirilerde bulunmuştur. Bu hezeyan dolu açıklamaları yapmadan önce keşke bizlere sorsaydın sayın vekilim. Size bu yolun toplamda 70 kilometre değil 26 kilometre olduğunu, bunun 11 kilometresinin asfalt olduğunu söylerdik.”

Karabük merkez köylerinin 410 kilometre yol ağının olduğunu bildiren Sözen, “Bunun 340 kilometresinin asfalt, 70 kilometresinin stabilize olduğunu da size anlatırdık. Hatta Mehterler-Tandır arası 3,5 kilometrelik yolun 2023 yılı ana asfalt programında olduğunu da size resmi kayıtlarla programı bildirirdik. Bu yıl 38 yol programı uygulanacak. Bu tip siyasi algı oluşturma ve manevralarla bu fırından size ekmek çıkmaz. Geç kaldınız sayın vekilim.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.