Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Karabük İl Genel Meclisinde yeni yılın ilk toplantısı yapıldı

KARABÜK (AA) – Karabük İl Genel Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, 2023'te Cumhuriyetin 100. yılına ve “Türkiye Yüzyılı”na yakışır çalışmaların gerçekleş…

Karabük İl Genel Meclisinde yeni yılın ilk toplantısı yapıldı
2 Ocak 2023 17:13
102
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük İl Genel Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, 2023'te Cumhuriyetin 100. yılına ve “Türkiye Yüzyılı”na yakışır çalışmaların gerçekleşeceğini bildirdi.

Geçen yıl çok yoğun ve tempolu çalışma programı gerçekleştirdiklerini belirten Sözen, “Daha önce meclisimizde planlamış olduğumuz programları idaremiz sahada uyguladı ve hedefleri tutturmaya çalıştı. Müdürlüklerimizde ortaya konan plan ve programları uygulamak için yoğun ve azimli çaba sarf ettiler. Bunun sonucu olarak belirlenen hedeflerde yüzde 40 oranında artış gerçekleşmiş oldu.” ifadelerini kullandı.

Sözen, 2022'de toplamda 140 kilometre asfalt serimi yapıldığını kaydetti.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün 38 projeyi hayata geçirdiğini aktaran Sözen, “Bu projeler için harcanmış olan miktar ise 9 milyon 173 bin liradır. KÖYDES ve İller Bankası ödenekli 42 bin 100 metre içme suyu borusu ve 3 bin 552 metre kanalizasyon borusu alımı yapılıp köy muhtarlarına dağıtımı yapılmıştır.” bilgisini paylaştı.

Sözen, hizmetlerin kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlara, milletvekillerine, Vali Fuat Gürel'e ve İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan personellere çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.