Dolar 32,4513
Euro 34,6462
Altın 2.392,39
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Karabük’te ilk ve ortaöğretimi bitiren 22 kadın için mezuniyet programı yapıldı

KARABÜK (AA) – Karabük'te, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, AK Parti Genel Merkez Kadın …

Karabük’te ilk ve ortaöğretimi bitiren 22 kadın için mezuniyet programı yapıldı
10 Eylül 2022 19:36
104
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca hayata geçirilen “Nerede Kalmıştık” eğitim seferberliği projesi kapsamında ilk ve ortaöğretimi bitiren 22 kadın için mezuniyet töreni düzenlendi.

AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 100. Yıl Mahallesi'ndeki bir kafede düzenlenen etkinliğe, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, teşkilat mensupları ve okullarından mezun olan kadınlar katıldı.

Etkinlikte konuşan milletvekili Ünal, program kapsamında mezun olan tüm kadınları tebrik etti.

Eğitimli toplumların bir yerlere geldiğini belirten Ünal, “Anne baba eğitimli olursa çocuklarına çok daha iyi bakış açısı sunabilirler. Daha geniş pencereden daha büyük düşünmelerini sağlayabilirler.” dedi.

Milletvekili Güneş de ilim öğrenmenin yaşı ve vakti olmadığını ifade etti.

İl Başkanı Altınöz ise programa katılan herkese teşekkür ederek, eğitimlerini başarıyla tamamlayıp mezun olan kadınları kutladı.

Kadın Kolları Başkanı Öksüzoğlu da Karabük'te 120 kadının eğitimine vesile olduklarını anlatarak, “22 kadınımızın mezuniyetini kutlamak için burada bulunuyoruz. Burada kadınlarımızın mutluluğuna ortak olacağız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından pasta kesildi ve proje kapsamında mezun olan kadınlara başarı belgeleri verildi.

Muhabir: Tolga Albay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.