Dolar 32,4919
Euro 34,7350
Altın 2.489,38
BİST 9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 19°C

Karabük’te kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolları ulaşıma açıldı

KARABÜK (AA) – Karabük merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan bazı köy yolları ve Keltepe Kayak Merkezi yolu yeniden …

Karabük’te kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolları ulaşıma açıldı
11 Ocak 2022 06:31
212
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan bazı köy yolları ve Keltepe Kayak Merkezi yolu yeniden ulaşıma açıldı.

Karabük Valisi Fuat Gürel, yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi ekiplerinin kış hazırlıklarını daha önce tamamladığını, kar yağışı ile birlikte sahaya çıkarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kar yağışının etkili olduğunu belirten Gürel, “Ekiplerimiz, kar yağışının etkili olmasıyla görev alanında kalan yollara müdahale ediyor. Şu an kapalı köy yolumuz bulunmuyor, 21 iş makinesi, 2 kar bıçaklı kamyon ve 6 pikap ile ekiplerimiz kış boyunca 7-24 sahada görevlerinin başında olacak. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için görevlilerimizin uyarılarına ve trafik işaretlerine riayet etmelerini, yanlarında mutlaka çeki halatı, takoz ve zincir bulundurmalarını önemle rica ediyorum.” diye konuştu.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.