DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Karabük’ten kısa kısa

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük İl Başkanlığında, Yerel Yönetimler Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler …

Banner Resmi
29.05.2021
317
A+
A-

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük İl Başkanlığında, Yerel Yönetimler Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve AK Parti Karabük Teşkilatı yerel yönetimler başkanları katıldı.

Batı Karadeniz Yerel Yönetimler Sorumlusu olan Selim Yağcı, “Tüm teşkilat mensubu kardeşlerime bu zorlu süreçte parti çalışmalarına özveriyle devam ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Şehirlerin medeniyetin aynası olduğunu ifade eden Yağcı, “Yolumuz uzun, her alanda yapmamız gereken çok iş var. Yerel yönetimlerimizin bu ülkeye katacağı dinamizm, pek çok sorunun kendiliğinden çözülmesini ve kalkınma programımızın yeni bir ivme kazanmasını beraberinde getirecektir.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda teşkilat çalışmaları, Karabük'e yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.

– Karabük Üniversitesi 14 yaşında

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, üniversitenin kuruluşunun 14. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Polat mesajında, 2007 yılında kurulan ve 10 bini uluslararası olmak üzere toplam 52 bin öğrencisi bulunan üniversitenin dünyanın en prestijli üniversite derecelendirme kuruluşlarından olan Times Higher Education (THE) 2021 dünya sıralamalarında dünyanın en iyi ilk 1000 üniversitesi arasında yer aldığı belirtti.

Üniversitenin büyümesi ve gelişimi için katkı sağlayanlara teşekkür eden Polat, “Karabük Üniversitesinin kuruluşunun 14. yıldönümü ile İstanbul'un fethinin 568. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.