Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Karabük’ün master ve veteran takımları haftayı kayıpsız kapattı

KARABÜK (AA) – Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi ile Elit Master Batı Karadeniz Ligi'nde …

Karabük’ün master ve veteran takımları haftayı kayıpsız kapattı
14 Ocak 2022 00:08
141
A+
A-

KARABÜK (AA) – Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi ile Elit Master Batı Karadeniz Ligi'nde mücadele eden Karabük takımları haftayı kayıpsız kapattı.

TMVFL Batı Karadeniz Ligi'nde mücadele eden Karabük Aydınlıkevler Veterenlar, ligin 9. haftasında Soğuksu Futbol Sahası'nda Çankırı Belediyespor Veteranlar'ı ağırladı.

Aydınlıkevler, sahadan Suat Gergen ve Levent Öğeç'in golleriyle 3-1 galip ayrıldı. Bulunduğu ligde Karabük takımları arasında en çok puanı toplamayı başaran Aydınlıkevler'in hedefi liderlik.

Kentin diğer takımı Yaşa ve Yaşat Veteranlar'da ligin güçlü ekiplerinden SBD Kdz Ereğli Veteranlar takımı ile Safranbolu Sahası'nda karşılaştı.

Rakibini Şenol Sürül, Cumhur Temellioğlu ve Erkan Çakır'ın attığı gollerle 3-1 yenen Yaşa ve Yaşat, üst sıralara tırmanışını sürdürdü.

Safranbolu Veteranlar ise deplasmanda karşılaştığı Kastamonu Masterler ile 2-2 berabere kaldı. Takımın gollerini Ahmet Şahin ve Soner Karalal kaydetti.

Elit Master Batı Karadeniz Ligi A grubunda lider olan Karabük Elit Master takımı, yine bir diğer Karabük takımı olan Karabük Veteranlar ile Beşbinevler Sahası'nda karşılaştı. Karabük Elit Master takımı, sahadan 11-1 gibi farklı skorla galip ayrıldı.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.