Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Karadeniz sahillerindeki yoğunluk Akdeniz’i aratmıyor

KASTAMONU (AA) – Karadeniz'in doğal güzelliği ile öne çıkan kenti Kastamonu'nun sahillerindeki yoğunluk Akdeniz'i aratmıyor …

Karadeniz sahillerindeki yoğunluk Akdeniz’i aratmıyor
2 Ağustos 2021 19:52
258
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Karadeniz'in doğal güzelliği ile öne çıkan kenti Kastamonu'nun sahillerindeki yoğunluk Akdeniz'i aratmıyor.

Yaklaşık 170 kilometrelik sahil şeridine sahip kentin, deniz kıyısındaki ilçeleri Çatalzeytin, Abana, İnebolu, Doğanyurt ve Cide doğa turizminin yanı sıra deniz turizmi ile de rağbet görüyor.

Plaj uzunluğu 13 kilometre olan Cide ilçesi, maviyle yeşilin buluştuğu sahillerindeki yoğunluk ile dikkati çekiyor.

Yaz aylarında nüfus yoğunluğu artan ilçenin plajlarındaki doluluk havadan görüntülendi.

İlçe merkezindeki plajda görevli Baran Yakşi, AA muhabirine, kışın sakin olan yaklaşık 22 bin nüfuslu ilçenin yaz aylarında hareketlendiğini söyledi.

Cide'nin doğal güzelliği ile ziyaretçileri mest ettiğini anlatan Yakşi, “Akdeniz'in, Ege'nin plajları çok güzel evet ama Karadeniz'in de plajları bir o kadar güzel. Herkesi bekliyoruz. Gelip görmelerini isteriz.” diye konuştu.

Muhabir: Şükran Yücel

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.